16.5 C
Lviv
16.04.2024
Україна

“Я не чорт, я ангел”

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що інколи роботу поліції критикують несправедливо. А про себе скромно заявив, що він «ангел, який терпить це все».

Також у своєму інтерв’ю з Наталією Мосійчук міністр прокоментував відому серед протестувальників фразу «Аваков ㅡ чорт»:

«А може Аваков ㅡ ангел, тому що терпить це все? Зокрема і таке ставлення. Бо у мене така робота, що іноді потрібно бути твердим, а іноді ㅡ людяним, але часто ㅡ жорстким».

Арсен Аваков також зазначив, що на нього і його підлеглих часто “наїжджають” і безпідставно критикують (але чи й справді безпідставно?), але тоді він збирає співробітників поліції і каже: “Хлопці, ми не цукор, ми не розтанемо. Ви знаєте, на яку роботу прийшли. Робіть свою справу, а потім розберемося”.

Слід нагадати, що Арсен Аваков перебуває на посаді міністра внутрішніх справ України вже сьомий рік, після звільнення з посади Віталія Захарченка, якого тепер підозрюють у державній зраді.

Схожі повідомлення

Переваги конвекційної духовки

admin

Війська РФ завдали два ракетні удари по Львову: постраждали п’ять людей, – голова ОВА Козицький

admin3

Віталій Гайдукевич: “ФБ не любить репостів, тому скопіюю весь текст. Його важливо читати спокійно, але навряд чи вийде. Принаймні спробуйте гнати геть злість. Автор Oleksandr Zinchenko і цей текст навряд прочитають ті, хто мав би… ті, хто винен.

admin3

Заступник Міністра МОЗ України Ігор КУЗІН: Вакцинація вагітних проти COVID-19 безпечна

admin3

У Львові 42-річний переселенець з Харкова вирвав у пенсіонерки гаманець, проте утекти на встиг – очевидці інциденту затримали зловмисника і дочекалися поліцейських

admin3

До дня рідної мови – 20 цікавинок

admin2

Залишити коментар