16.5 C
Lviv
18.04.2024
Україна

Здати аналіз на пролактин в лабораторії IQlab

Ендокринною залозою виробляється один з гормонів під назвою пролактин. Дана речовина відповідає за репродуктивну діяльність людини і вироблення молока під час годування грудьми у жінок.

В організмі чоловіка даний гормон також виробляється, але рівень його значно нижче, ніж в організмі жінки. Слід зазначити, що показник рівня пролактину може змінюватися уві сні, при високих фізичних навантаженнях, при статевому акті.

Аналіз на пролактин: коли і кому призначають?


Підвищений пролактин в організмі може привести до різних патологій, пов’язаних з репродуктивною функцією і функціонуванням статевих органів. Анализ на пролактин  призначають різні фахівці, рівень даного гормону в організмі повинен відповідати нормі як у жінок, так і у чоловіків.

В яких випадках аналіз призначається жінкам:

порушення менструального циклу;

проблеми із зачаттям (дослідження призначається, якщо жінка протягом довгого часу не може завагітніти);

жінка спостерігає виділення молока з молочних залоз, вагітності при цьому відсутня;

різке погіршення зору, систематичних головних болях.

В яких випадках аналіз на пролактин призначається чоловікам:

проблеми, пов’язані з ерекцією;

різке погіршення зору, систематичних головних болях.

Підвищений або знижений рівень пролактину може свідчити про розвиток якого-небудь захворювання. Підвищений рівень може свідчити про поликистозе яєчників, зміни щитовидної залози, гіпоглікемії, дисфункції і інших патологіях. Знижений рівень гормону визначається при травмах голови різної складності, туберкульозі, синдромі Шихана.

Чому аналіз на пролактин потрібно здати в лабораторії IQlab
Українська незалежна лабораторія IQlab – це завжди достовірні результати досліджень. Наші співробітники працюють на сучасному обладнанні новітнього покоління, завдяки чому точність результатів аналізів досягає максимально високого відсотка.

Крім того, наші фахівці – висококласні професіонали з багаторічним досвідом роботи. Прийшовши до нас, ви можете не переживати про те, що забір матеріалу буде здійснюватися неправильно або без застосування стерильних інструментів.

Розцінки на лабораторні дослідження в нашій організації доступні, при цьому ми гарантуємо безпеку і конфіденційність.

Схожі повідомлення

На Львівщині ДБР проводить обшуки у родичів Медведчука та Козака. ФОТО

admin3

Затримано банду на чолі з організатором, яка, маскуючись під добровольче формування, скоїла низку важких злочинів на Львівщині

admin3

Що таке віртуальний номер?

admin

На операцію у Бельгії 5-місячного Вітальчика вже зібрано майже 135 тис. євро. До 30 грудня ще вкрай потрібні 15 тисяч 600 євро. Далі лікарі рятуватимуть його життя. Час спливає, батьки хлопчика надіються на Бога і на людей…

admin3

На Стрийщині 34-річний зловмисник поцупив у односельчанки гаджет вартістю 47 тис. грн. За вказаним фактом відкритио кримінальне провадження. Крадій може отримати від 5 до 8 років позбавлення волі

admin3

Правоохоронці викрили схему переправляння громадян за кордон. Затримано 55-річного мешканця Дрогобиччини під час отримання від “ухилянта” 10 тис. дол. США

admin3

Залишити коментар