16.5 C
Lviv
29.03.2024
Стрийщина

ДТП біля Давидова: зіткнулись три автомобілі – четверо травмованих

Дорожньо-транспортна пригода сталась 26 липня близько 17.30 на автодорозі Львів – Івано-Франківськ неподалік села Давидів Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, спочатку зіткнулися «Mini Cooper», за кермом якого перебував 40-річний львів’янин, та автомобіль марки «ГАЗ 33023» під керуванням 48-річного жителя одного з сіл Львівського району.

Після цього «Mini Cooper» здійснив зіткнення з автомобілем «Skoda Octavia», за кермом якого був 51-річний мешканець одного з сіл Львівського району.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Mini Cooper» з тілесними ушкодженнями госпіталізований у реанімаційне відділення. Також травмувалися три його пасажирки – трирічна дівчинка та дві жінки віком 47 і 62 роки – усі львів’янки.

Водії автомобілів «ГАЗ 33023» та «Skoda Octavia» тілесних ушкоджень не отримали.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Схожі повідомлення

Пам’ятники від фірми “ART- STONE”: якісно і вигідно для замовника

admin3

8 січня рятувальники на горі Тростян, що в селі Славське Стрийського району, допомогли травмованому лижнику

admin3

Покаталися….. Нічна трагічна поїздка у Львові….

admin2

Посадовці Держрезерву в Стрию за хабарі здавали в оренду склади

admin2

Львів’янин отримав 12 років тюрми за вбивство орендаря квартири

admin2

ПІДВИЩЕННЯ   ПЕНСІЙ   З   01.03.2023

admin3

Залишити коментар