16.5 C
Lviv
24.04.2024
Новороздільська ОТГ

У помешканні новороздільця-наркозбувача вилучили наркотичні засоби

За скоєне наркозбувачу загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як встановили правоохоронці, раніше вже судимий за наркозлочини 42-річний мешканець міста Новий Розділ купував та збував нарковмісні таблетки на території міста. В ході досудового розслідування було встановлено, що наркозбувач неодноразово зустрічався з місцевим мешканцем, якому продавав наркотичні засоби.

Під час санкціонованих обшуків, проведених у рамках відкритого слідчими відділення поліції №2 Стрийського районного управління поліції кримінального провадження, правоохоронці виявили та вилучили у помешканні зловмисника фрагменти таблеток білого кольору та подрібнену речовину білого кольору, що містять заборонений наркотичний засіб «бупренорфін», а також грошові кошти, здобуті злочинним шляхом.

Усе вилучене скеровано на експертне дослідження. Наркозбувача затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, повідомили збувачу про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.Досудове розслідування триває, повідомляє прес-служба головного управління Національної поліції Львівської області

Як стало відомо з неофіційних джерел, ця подія відбулася вчора, 24 червня у будинку по вул. Винниченка у Новому Роздолі.

Схожі повідомлення

Українські «ультрас»: новороздільський зріз (минуле і сучасне)

admin3

Виконуючи бойове завдання, загинув уродженець селища Розділ 31 -річний воїн Олег ОНУФРИК

admin3

Школярі 4-ї школи провели день з рятувальниками і поліцейськими

admin2

Відійшов у вічність Михайло Олексійович НАКОНЕЧНИЙ

admin3

ЦЕ МІСТО НА ІНШІ НЕ СХОЖЕ

admin3

Меморіал Ернеста Юста -24: ФК “Новий Розділ” з рахунком 10:1 переміг ФК “Шахтар” (Червоноград)!

admin3

Залишити коментар