16.5 C
Lviv
16.04.2024
Новороздільська ОТГ

Нарада директорів шкіл Новороздільської громади

Робоча нарада директорів шкіл Новороздільської громади була визначена наперед, і саме тоді до Новороздільської громади прибув “Школярик”, обладнаний для людей з особливими потребами. Тож присутні з цікавістю розглядали “автобусний ліфт” (тобто обладнання для “візочників”) і зробили спільну знимку на фоні нового “Школярика”.

Розпочалась нарада з приємного – з нагород: міський голова Ярина Яценко вручила подяки учителям початкових класів Новороздільської ЗЗСО №4 Оксані Саламін і Новороздільської ЗЗСО №5 Наталії Земко за сприяння участі педагогів у інноваційній діяльності.

Нарада стосувалася державної освітянської реформи, яка остаточно буде втілена в життя у 2027 році. Суть її в тому, що тоді буде чіткий поділ: ліцеї, у яких навчатимуться школярі 10-11-х класів, а згодом і 12-х, та гімназії – тобто всі інші школи матимуть навчатимуть 1-9 класи. У Новороздільській громаді ліцей уже визначений – ліцей ім. В. Труша. Збір і аналіз даних освітянської мережі, дорожня карта, як воно планує відбуватися, перспективний план, який має розглянути створена при міській раді робоча група і затвердити депутатський корпус на черговій сесії Новороздільської міської ради – такою була тема розмови наради директорів.

Звісно, деталі ще будуть обговорюватися неодноразово. Але в суть запланованих змін уже вникають педагоги і адміністрація шкіл.

Схожі повідомлення

Де взяти гроші для капітальних ремонтів будинків ОСББ?

admin3

ПЛР- тестування: відсоток захворювань чималий. А з початку пандемії на COVID-19 захворіло 547 мешканців Нового Роздолу та громади

admin3

ФК “Новий Розділ” з рахунком 2:0 переміг ФК “Фенікс” (Підмонастир) і забезпечив собів вихід з І групи в наступний етап Меморіалу Юста -24!

admin3

Знову новий директор Новороздільської ТЕЦ

admin2

Стільсько…. Матеревбивство… І знову оковита…

admin2

Малехівська «амазонка»?

admin2

Залишити коментар