16.5 C
Lviv
25.04.2024
Стрийщина

Волейболістки Стрийської ДЮСШ, підсилені новороздільчанками Юлею ГОЛУБОВСЬКОЮ та Марічкою ГОШИЛИК – чемпіонки України!

8-11 червня у спортзалі дитячої юнацько – спортивної школи міста Стрий відбулися заключні фінальні ігри Чемпіонату України з волейболу серед дівчат 2005 року народження. Окрім господарів турніру –  волейболісток із стрийської ДЮСШ (яку  вони назвали «Карпатська Рись»), у змаганнях брали участь команди ДЮСШ  Полтавської області, Харкова та Києва.

 Конче потребує додати, що   стрийський клуб запросив виступити у команді своїх юних  «рисей» двох  волейболісток із  Новороздільської ДЮСШ  Юлею ГОЛУБОВСЬКОЮ (ЗОШ № 2) та Марічкою ГОШИЛИК (НВК ім. В. Труша), що дозволяється  регламентом змагань (див. на фото). Власне, вони прибули на фінал Чемпіонату України із культовим у нашому місті тренером Сергієм Краснопольським, який додавав підопічним не тільки морального духу, а й давав  дівчатам необхідні настанови.

Очевидно, що підсилення стрийських «карпатських рисей» відомими новороздільськими волейболістками додали нових штрихів у неймовірно потужну гру команди, яка перемогла усіх суперниць із «сухим»  рахунком 3:0. А відтак – стала Чемпіоном України. До речі, другий рік поспіль. Якщо зважити, що впродовж цього часу стрийська команда у 48 проведених партіях жодної не програла, то це закономірний ЧЕМПІОНСЬКИЙ результат!

Іван БАСАРАБ

Схожі повідомлення

На Стрийщині судитимуть 64 – річного зловмисника, обвинуваченого у вбивстві своєї дружини

admin3

Зниклого на Самбірщині 73-річного грибника знайшли мертвим

admin2

Заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко провів робочу зустріч з керівниками відділів культури громад Стрийського району

admin3

У Бібрці скутерист збив дитину

admin2

Напередодні Свят – Вечора у Новороздільській ДПРЧ №11 6 ДПРЗ у присутності високих гостей та пластунів відбулося благословення отриманих транспортних засобів та обладнання

admin3

У Стрию поліцейські повідомили про підозру 22-річній наркозбувачці, яка розповсюджувала наркотики та психотропи

admin3

Залишити коментар