16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

Ситуація на лініях електропередач у Роздолі – вирішена

На щотижневій понеділковій апаратній нараді сьогодні, 7 червня, староста смт.Розділ Тарас Овсяник висловив подяку усім, хто долучився до вирішення патової ситуації.

При черговому буревії дерево впало на лінію електропередач, пошкодивши електричні кабелі, котрі живлять Глибоку Балку, тобто постачають електроенергію до насосів на воду. Таким чином, без води залишився Розділ і Березина.

Насамперед подяка працівникам ТзОВ “Енергія Новий Розділ” – і особисто Василю Халаку, і за надану автовишку, і за спеціалістів-електриків, місцевим мешканцям, котрі наполегливо працювали, розчищаючи лісові нетрі, щоб добратися до лінії, і в суботу до пізньої ночі, і навіть у недільну днину.

Насправді докладено багато зусиль та праці.

Наступне звернення буде до лісників, щоб допомогли прочистити ліс під ЛЕП, адже які ще сюрпризи може приготувати природа, непередбачувано, а добратися до лінії у суцільних хащах, де немає доріг, надзвичайно складно.

Схожі повідомлення

«Розбірки» 2-х молодиків завершилися ударом одного з них ножем в район нирок

admin3

Підгірці – громада завжди вирізнялася згуртованістю, самоврядністю і специфічною незалежністю

admin2

Пам’яті єдиного сина – подарунок місту батьків Героя

admin2

Три неймовірні дитячі вечірки у кафе COCOS

admin2

Сьогодні, 16 квітня, о 13.00 год. відбудеться Чин похорону загиблого за Україну Воїна Миколи ФОКА

admin3

Дмитро БРАТИНА – Герой нашого часу,  енергійний і  самодостатній, який прагнув реалізувати себе і мріяв з другом – десантником Романом після Перемоги над кацапською ордою відкрити в місті «Тату – бар». Не судилося – загинув як лицар у бою за Україну…

admin3

Залишити коментар