16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

Команда школярок – волейболісток тренера Сергія Краснопольського знову стала переможцем. Цього разу – у Трускавці

20 – 22 травня у Трускавці у спорткомплексі «Спортовець» відбулися обласні змагання з  волейболу, у яких взяли участь  дівчачі команди ДЮСШ 2007 року народження і молодші. Загалом за звання переможців мірялися силами 6 команд, зокрема, окрім господарів турніру, команди з Нового Роздолу, Стрия, Трускавця, Мостиськ, Червонограда і Самбора.

Змагання відбувалися за круговою системою і приємно констатувати, що підопічні відомого новороздільського наставника Сергія Краснопольського впевнено перемогли у 5 іграх з рахунком 2:0 . Отож і стали переможцями змагань.

  І цього разу, як відзначив у коментарі для редакції «Вісника Розділля» Сергій Миколайович, кращим гравцем у нашій команді була Марічка ГОШИЛИК, 2008 року народження, учениця 7-го класу Новороздільського навчально – виховного комплексу ім. В. Туша. До слова, Марічка разом із волейболістками із своєї   команди – Роксоланою Бекар,  Юлією Григоращук, Надією Гладчук, Жанною Ільчишин,  Сніжаною Колодій, Владою Нестеренко, Олесею Роман та Анастасією Поліщук  – так само на високому рівні виступили і на турнірі, присвяченому Дню Матері, який проходив у Стрию 9-10 травня.

Також слід відзначити, що змагання відбулися на високому  рівні, зокрема, в рамках турніру   

організатори влаштували для учасників екскурсію по визначних місцях знаменитого міста – курорту і навіть дали можливість двічі поплавати досхочу у місцевому басейні.

Іван БАСАРАБ

Схожі повідомлення

У сусідньому Верині горіли господарські будівлі. Врятовано лише дві…

admin3

За зібрані працівниками  міської ради та інших доброчинців кошти    придбано тепловізор для військовослужбовця – земляка

admin3

Комунальники встановили ящики для піскосуміші

admin2

Інтернет-спільнота і їх волонтерські справи

admin2

Автомобіль для воїна-земляка благословили на перемогу

admin2

Наслідки вітровію у Новому Роздолі

admin2

Залишити коментар