16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

Споживачі запитують «газовиків»: чому тепер «платіжки» без показників лічильників?

Ще зо три – чотири місяці тому мешканці громади отримували «платіжки» на оплату за газ, де були вказані   показники квартирних лічильників (так звані, газоміри)  і за попередній, і за поточний місяці. Власне, з того часу містяни отримують рахунки на сплату за вказану послугу без цих показників. Тепер у «платіжках» просто зазначено, яку суму слід сплатити.

І таке «нововведення» неабияк занепокоїло містян, а  особливо прискіпливі навіть запідозрили, мовляв, без таких показників вони пишуть у «платіжках, що хочуть». Також вони повідомили редакцію, що зверталися по – телефону до «газової служби», аби працівники пояснили, чому відмінили вписувати у «платіжки» ці показники, але їм відповідали, що так вирішило начальство.

Отож редакція на прохання мешканців звертається до  керівників  Новороздільської газової служби  з пропозицією прокоментувати вказану ситуацію і подати у газеті офіційне пояснення, чому вже декілька місяців у їхніх «платіжках» не вказуються показники лічильника споживання і за попередній, і за поточний період.

Іван БАСАРАБ

Схожі повідомлення

Новий Розділ: графік вимкнення електроенергії на 21 грудня – і незаплановані аварійні відключення

admin2

Новий Розділ: ціни на “тепло” затверджені

admin2

Воїн-новороздільчанин – про АТО, велику війну, про родину і Бога та труднощі на “нулі”

admin2

Мрії додають наснаги…

admin2

Вакцина “CoronaVac» вже у Львівській області

admin3

Андрій КОПИЧИН: «В умовах війни Центр навчання населення   військових професій покликаний зняти з громадян острах від «невідомої»  їм армії, адаптувати і, певною мірою,  спонукати їх до служби  в Збройних силах. Наш проєкт жодним чином не дотичний до ТЦК та СП»

admin3

Залишити коментар