16.5 C
Lviv
19.04.2024
Новороздільська ОТГ

Робоча нарада з приводу змін до оформлення житлових субсидій

Начальник Управління соціального захисту населення Новороздільської міської ради Галина Калінчук та начальник відділу призначень соціальних допомог Управління Наталія Тарнавчик провели робочу зустріч зі старостами сіл Новороздільської територіальної громади та діловодами з питань змін до здачі документів на отримання житлової субсидії.

З травня 2021 року відбулися зміни у Програмі житлових субсидій. Для оформлення цього виду допомоги на наступний період громадяни мають подати оновлену заяву та декларацію. Для переоформлення субсидій надається 5 місяців, тобто житлова субсидія особам, які звернулися за її призначенням у будь-який місяць з травня до вересня 2021 р., буде нарахована, починаючи з травня 2021 року.

Щодо змін, то не буде комісій, утворених органами місцевої влади та органами місцевого самоврядування, які розглядали особливі випадки.

Житлова субсидія не надаватиметься, окрім попередньо визначених умов, якщо – заборгованість за комунальні послуги перевищує суму 340 грн, – якщо загальна площа квартири, яка є у власності, перевищує 120 кв м, а приватного будинку – 230 кв м, – якщо у власності є більше ніж одне помешкання (будинок, квартира тощо), – якщо у власності є більше 2 транспортних засобів, – якщо протягом попередніх 12 місяців здійснено покупку на суму більше 50 тис грн, – якщо є депозити на суму більше 50 тис грн і ще деякі зміни.

Присутні детально обговорили деталі і домовилися й надалі організовувати зустрічі, в тому числі і виїзні, у селах, для розяснення різних нюансів.

Схожі повідомлення

Графік вимкнення електропостачання у м. Новий Розділ сьогодні, 18 листопада

admin3

КСК “Берездівці” з рахунком 4:0 на виїзді переміг КСК “Розділ”. Круто!

admin3

Випускникам Новороздільської громади – щасливого майбуття!

admin2

В перший день нового 2024-о року в громаду надійшла допомога для потреб ЗСУ від земляків із США – Ігоря і Світлани ПЕТЛЯК. Щиро вдячні!

admin3

Буревій у Новому Роздолі

admin2

Про чергову сесію міської ради, яка відбулася 29 червня, та основні прийняті рішення:

admin3

Залишити коментар