16.5 C
Lviv
29.03.2024
Стрийщина

Уродженець Старосамбірщини воював на боці росії

Василь Мигаль, 46-річний уродженець с.Стрільбичі на Старосамбірщині воював у лавах російської армії проти українських захисників. Про це свідчать фотографії документів, які наші військовослужбовці знайшли на деокупованій території неподалік Ізюму в Харківській області.

Ці фотографії Львівській мануфактурі новин передали самі захисники. Вони додали, що наразі невідомо, де перебуває цей окупант і чи живий він.

Інформацію про те, що Василь Мигаль справді народився на Львівщині нам підтвердили в Стрільбичах, – пише Львівська мануфактура новин. Там також розповіли, що він навчався у сільській початковій школі, а потому продовжив навчання в інтернаті поза межами села. Багато років тому чоловік виїхав до росії на заробітки, але час від часу приїжджав в село і навідував свою матір, яка досі проживає в громаді.

Як свідчать документи, військовий квиток він отримав 3 червня минулого року у м.Железногірськ Курської області. А 21 вересня цього року пішов служити за контрактом до військової частини 31831 с.Мулино Нижньогородської області «для участі у спеціальній військовій операції».

Відомо також, що чоловік одружений, у нього є дві доньки – 11-річна Ксенія та 5-річна Єлизавета.

Схожі повідомлення

У Львові відкрили Офіс підтримки військовослужбовців та членів їх сімей

admin2

У Журавно витягнули утопленика

admin2

Викрито 25-річного мешканця Стрийщини, який за 6 тис. дол. США виготовляв фіктивні меддодкументи “ухилянту”

admin3

Домашня “зброярня” – затримано львів’янина

admin2

Сміттєві махінації на понад 2 млн грн: на заволодінні бюджетними коштами викрито організовану злочинну групу з числа керівників фірм, які займалися вивезенням відходів

admin3

Новий Розділ 30 років тому: про перші рішення нової влади та депутатів, про досягнення, про ілюзії та реалії, про започаткування побратимства з польським містом Поліце

admin3

Залишити коментар