16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

Навчання в приватній школі Києва – інвестиція у майбутнє вашої дитини

Приватна школа для дитини не дуже популярний шлях освіти у нашій країні. За даними деяких авторитетних досліджень, відсоток дітей в Україні, які навчаються у приватній школі, не перевищує 1%. Натомість прогресивні європейські країни вже давно активно використовують досвід приватних шкіл. Наприклад, у Німеччині та Франції цей відсоток становить відповідно 6% і 7%, а у США 12 % дітей відвідують саме приватні школи.

У розумінні багатьох українців приватна школа асоціюється лише з високою ціною за навчання. Таке стереотипне мислення не дає зрозуміти, що навчання дитини у приватній школі – це найкраща інвестиція у її майбутнє. Приватна школа – це інша якість навчання, інше ставлення до дитини та широкий вибір можливостей для всебічного розвитку особистості через навчальний процес та цікаве дозвілля. Кожні батьки повинні розуміти, що ціна навчання в приватній школі може й бути значно вища, ніж ви віддасте в державній, але й рівень знань який здобуде Ваша дитина кардинально відрізняється.

Переваги навчання у приватній школі

Вибір приватної школи розкриває більше можливостей для дитини і батьків. Які ж переваги навчання у приватній школі:

  • увага до індивідуальності кожної дитини;
  • якісне охоплення учнів через невелику кількість дітей у кожному класі;
  • новітнє технічне оснащення навчального процесу;
  • навчальна програма побудована на поглибленому вивченні предметів;
  • забезпечення високого рівня знань;
  • передовий досвід учителів;
  • великий вибір сучасних факультативів, гуртків та студій, в яких кожна дитина знайде себе;
  • високий рівень безпеки.

Тож, ціна навчання цілком виправдовується спектром переваг і можливостей для всебічного розвитку кожної дитини.

Приватна школа Києва «Basis»

Науково-дослідницька школа «Basis» об’єднала у собі всі переваги найкращих приватних шкіл України. Основними «чотирма китами», на яких тримається навчання в «Базис» є: інтелект, творчість, командність і гідність. Школа виховує в своїх учнях високоінтелектуальних, творчо обдарованих та порядних громадян.

Навчання в «Базисі» ґрунтується на поглибленому вивченні природничих наук – математики, фізики, хімії і біології. Крім того, кожний учень школи відмінно володіє англійською мовою. Школа має власну дослідницьку лабораторію, а вибір гуртків та творчих студій дійсно вражає. Математична лінгвістика та логіка, науковий клуб, програмування, дебатний клуб, тенісний клуб, Cambridge Exam, англомовний театр та басейн – ось далеко не весь перелік видів дозвілля для учнів.

«Basis» йде назустріч кожному, хто прагне отримати якісну і всебічну освіту в українській приватній школі європейського зразка, і пропонує систему стипендій для обдарованих учнів та можливість пробного навчального тижня.

Ціна навчання у науково-дослідницькій школі Києва «Basis» становить 300000 грн на рік для нових учнів 2021-2022 навчального року. Ці кошти ви інвестуєте у найвищий рівень освіти та всебічний творчий розвиток вашої дитини.

Не залишається жодних сумнівів у тому, що вибір приватної школи в Україні – це крок вперед для формування розвиненої і освіченої особистості та без перебільшення найвигідніша інвестиція у вашому житті та житті вашої дитини.

Схожі повідомлення

У Львові дівчинці з Харківщини допомогли подолати важку хворобу

admin3

Унікальна екскурсія – проща до Галича – Крилоса

admin3

Рада обмежила розповсюдження пластикових пакетів. Деталі закону

admin2

Плануєте ремонт у ванній? Не забудьте про рушникосушку!

admin

8 липня в річці на Стрийщині та в озері кар’єру на Яворівщині потонули дві особи

admin3

Два львівські ВНЗ – у трійці лідерів за кількістю поданих заяв абітурієнтів

admin3

Залишити коментар