16.5 C
Lviv
25.04.2024
Новороздільська ОТГ

Поліцейський дискурс школярам про зміни до Правил дорожнього руху

З минулої середи, 17 березня, набув чинності Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху». Тож  правоохоронці  Національної  поліції  Львівщини оперативно розпочали нарощувати  роз’яснювальну роботу щодо аспектів вказаного закону та важливі нововведення . Зокрема, 17 березня співробітники ювенальної превенції поліції Львівщини, спільно з патрульними поліцейськими, відвідали Червоноградський навчально-виховний комплекс № 10, де провели для учнів урок дорожньої безпеки «Дотримуйся правил – будь яскравим».

Під час спілкування поліцейські нагадали школярам основні Правила дорожнього руху, розповіли, для чого існує дорожні розмітка та знаки, як користуватись пішохідним переходом та розуміти сигнали світлофора.

Крім того, правоохоронці роз’яснили дітям, що відтепер у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості кожен пішохід обов’язково повинен використовувати світловідбивні стрічки, наклейки, жилети чи інший одяг з такими елементами.

Під кінець зустрічі поліцейські передали дітям подарунки від небайдужих громадян, які теж дбають про безпеку дітей – світловідбивні елементи та книжечки з інструкціями “Твоя безпека”.

 Поліцейський дискурс школярам про зміни до Правил дорожнього руху відбудеться і в інших містах Львівщини.

 

Схожі повідомлення

Новороздільське дзюдо – калейдоскоп призових місць!

admin2

Подарунок-реаномобіль від іспанських новороздільців

admin2

Плановий ремонт теплотрас у Новому Роздолі

admin2

Другокласниця ЗЗСО №2 Ангеліна КЕКІС посіла ІІ місце у Всеукраїнському турнірі з кіокушин-кан карате!

admin3

Про засідання сесії Новороздільської міської ради від 30 березня 2023 року

admin3

У Солонці “швидка” збила новороздільця

admin2

Залишити коментар