16.5 C
Lviv
20.04.2024
Без категорії Новороздільська ОТГ

Фотофакт: Калабані, калабані, де не глянь – калабані….

Сьогодні, 16 березня,  вранці, коли рясно сіє дощ,  ідучи у редакційних справах, майже всюди довелося ( обходити – перескакувати калабані (переважно на відрізках так званих внутріквартальних вулиць – доріжок).

Хотів, звісно, поремствувати, але згадав, що ще в січні у редакційному інтерв’ю «Ярина ЯЦЕНКО: «Працювати наполовину не вмію:  справу потрібно або робити добре, або ніяк»  міська головиня на запитання репортера, як нова влада вирішуватиме проблему ремонту доріг та вулиць у місті, відзначила: «Це найгірша проблема.  Додам, що область на дороги місцевого значення коштів не заклала зовсім. Своїх коштів, які йдуть безпосередньо на ремонт доріг (акциз від пального), дуже мало – лише 1,5 мільйона грн. У міському бюджеті-2021 закладено 2 млн 200 тис грн: враховуючи розцінки ремонту дорожнього полотна, це дуже мало. І першим у списку ремонт дороги біля лікарні, т.зв. провулок Безіменний між лікарнею і 3-ю школою. Решту піде на поточний ремонт. Навесні будемо обстежувати, які ділянки потребуватимуть його першочергово»

. Сьогодні ж поцікавився у відділі комунального майна та приватизації Новороздільської міської ради, коли буде проводитися обстеження ділянок доріг, які слід ремонтувати першочергово. Як повідомила очільниця відділу Наталія Пасемко, це відбудеться відразу, як випогодиться і підсохне, щоб здійснити візуальний огляд та заміри.  Отож, як кажуть, наберімося терпіння.

А поки що калабані, калабані, де не глянь – калабані…

Іван БАСАРАБ

Схожі повідомлення

Дарунки до Дня Героїв поважним городянам

admin2

Нові столи для тенісистів

admin2

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 по Україні на 17 листопада

admin

Настільний теніс – популярний у Новороздільській ОТГ

admin2

Нова музична вершина Тетяни Івать

admin2

Інструктори з ВО “Тризуб” ім. Степана Бандери провели заняття з парамедицини у Новороздільському Професійному ліцеї

admin3

Залишити коментар