16.5 C
Lviv
29.03.2024
Без категорії Новороздільська ОТГ

Натепер у шпиталях Польщі перебувають на лікуванні 24 українця, які постраждали внаслідок смертельної ДТП з рейсовим автобусом «Познань – Херсон»

Через два дні, що минули після смертельної ДТП у Польщі, яка спіткала рейсовий автобус «Познань – Херсон», у тамтешніх лікарнях, згідно з даними   рятувальників, оприлюдненими у інтернет – виданнях,  дев’ять з них знаходяться у важкому стані. Днем раніше 24 людини відправили в Україну.

За попередніми даними, водій не впорався з керуванням, через що автобус злетів у кювет і перекинувся.

В автобусі перебували 57 українців, з яких шість осіб загинули, 39 потрапили до лікарень. Водію загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо: у ніч на 6 березня поблизу Кашице в Польщі, в 30 км від кордону з Україною, український рейсовий автобус потрапив в ДТП. Про це того ж дня вранці повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко у Twitter: «6 громадян України загинули, 15 госпіталізовані. Консули виїхали на місце події, взаємодіють із місцевою владою і лікарнями для надання консульської допомоги українцям та з’ясування усіх обставин аварії».

Схожі повідомлення

В с. Нагачів Яворівського району вогнеборці ліквідували пожежу в господарській будівлі

admin

Новий Розділ – місто моє обітованне…

admin3

Генератори – в дарунок від давніх друзів

admin2

“Планета мрій” – призер обласного конкурсу

admin2

Відділ обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в м. Новий Розділ

admin

Новороздільський ДРАЦС про демографічну статистику у 2021, 2011, 2001-му…

admin2

Залишити коментар