16.5 C
Lviv
19.04.2024
Новороздільська ОТГ

І «Порше» не те, і такої вчительки у Новому Роздолі не пригадають…

Нещодавно, а якщо бути точним, 27 лютого, блукаючи «інтернет – павутинням»,  натрапив на інформацію «Мамочка в декрете зарабативаєт 1360 долларов день, дєлая то, чєго нє дєлаєтє ви», у якій, якщо коротко переповідати, вчителька англійської мови Алла Альбертівна , яка живе у містечку Novy Rozdil, перебуваючи у декретній відпустці, беручи участь у якійсь із програм з дистанційного навчання іноземної мови, заробляє в день вказану вище суму. Такий вагомий «підробіток»  навіть дозволив їй подарувати коханому чоловікові автівку марки «Порше». Причому було подано світлину успішної усміхненої  «мами у декретній відпустці» за фортепіно.

Звісно, ваш автор не міг зацікавитися такою «сенсацією». Утім, скільки не вдивлявся у фото симпатичної мами, так і не пригадав, у якій школі вона могла вчителювати. Утім, на початку тижня порозмовляв собі із знайомими вчительками з різних міських шкіл, розпитуючи, чи знайома їм колега Алла Альбертівна, яка зараз перебуває у декретній відпустці. Та ба! Ніхто такої не пригадав.

Тоді розпочав пошук іншим шляхом: став пригадувати, хто із молодих містян має модну і дорожезну автівку марки «Порше». Та ба! І тут вийшов «проліт». Щоправда, згадав знайомого, котрий вже років із 10 «бороздить» нашими дорогами на кросовері «Порш Кайен». Отже, і тут не сходиться….

Вже перед написанням цієї репліки ще раз «понишпорив» у Інтернеті. І таки знайшов публікацію із схожою  назвою, але із таким же іменем та по – батькові «Алла Альбертовна», також «ролик» із московської програми із одіозним україноненависником Кіссєльовим. Тху – тьху, звісно, його не став переглядати.

Та й вирішив поділитися з читачами про мимохіть виявлену , мабуть, технологію залучення довірливих молодих людей з дипломами, до підозрілих «програм», де обіцяють золоті гори, але, очевидно, за навчання пропонуватимуть перерахувати на якийсь рахунок кругленьку суму. Так що, якщо раптом випадково натрапите у Інтернеті на схожого гатунку  «Спецрепортаж», де фігуруватиме «Алла Альбертовна», можливо, навіть  Novy Rozdil, добре подумайте, чи записувати контактні номери суперпривабливої «програми»

Іван БАСАРАБ       

Схожі повідомлення

Новороздільський центр зайнятості і втілений у місті проєкт “Рука допомоги”

admin2

У Новому Роздолі поліцейські затримали 42-річного зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування мерії

admin3

Новороздільці, долучайтеся до збору! Разом ми сила!

admin2

Новий Розділ – цікавинки краєзнавства

admin2

Про чуйність сусідок та віру в Бога, які врятували життя відомій ветеранці освітянської ниви

admin3

Обмін лампочок – вже і в Новому Роздолі

admin2

Залишити коментар