16.5 C
Lviv
19.04.2024
Стрийщина

Нові члени ОАМР “Ради Львівщини”

До Обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» 19 лютого прийнято 15 нових членів.

Приємно, що серед них і громади Стрийського району – Жидачівська і Сколівська міські ради.

Загалом ОАМР «Ради Львівщини» об’єднала 41 місцеву раду Львівської області. Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак як голова правління асоціації доручила виконавчій дирекції укласти договори з радами, які приєдналися до організації та забезпечити їм максимальне сприяння, консалтинг та експертну підтримку.

Під час стратегічної сесії Львівської обласної ради, яка відбулася 29 січня цього року, виконавчий директор асоціації Андрій Якимів закликав долучатися до об`єднання усі 73 громади Львівської області.

Довідка:ОАМР «Ради Львівщини» є об’єднанням органів місцевого самоврядування усіх рівнів. Пріоритетами роботи організації визначено сприяння у налагодженні комунікацій між громадами та владою, створення освітньої платформи для підвищення освітнього рівня управлінців, розвиток інфраструктурних інвестиційних проєктів територіальних громад, підготовка проєктної документації для участі ОТГ в конкурсах, промоція заходів, унікальних рішень та успішних ініціатив.

Схожі повідомлення

Смертельна ДТП біля БРОДОК

admin2

Трагедія на залізниці на Жидачівщині

admin2

Брати Гози з Жидачева – Чемпіони України

admin2

Ходорівський випускник отримав максимальні 600 балів на ЗНО-2022

admin2

На Стрийщині судитимуть 26-річного водія «Toyota Land Cruiser», який скоїв смертельну ДТП у с. Верхнє Синьовидне, внаслідок якої загинула 16-річна школярка, та втік

admin3

У Бориславі небайдужі врятували закривавлену жінку – продовження вражає….

admin2

Залишити коментар