16.5 C
Lviv
26.04.2024
Стрийщина

На Стрийщині відремонтують три дороги

У межах  Стрийської територіальної громади капітально відремонтують три автомобільні дороги – Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка (це буде якісна дорога з велосипедними доріжками, тротуарами, якісним освітленням, відеоспостереженням), М-06 Київ-Чоп (14-кілометрову ділянку дороги Київ-Чоп в обхід міста Стрий. Тут також будуть велодоріжки, тротуари, пішохідні переходи, а ще – 4 дорожні розв’язки), а також Т-14-18 Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий (у межах Стрийської міської територіальної громади).

Сьогодні, 14 квітня, задекларували Меморандумом про співпрацю та взаємодію між Львівською обласною державною адміністрацією, Службою автомобільних доріг у Львівській області та Стрийською міською радою.

Документ підписали очільник Львівщини Максим Козицький, керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза та міський голова Олег Канівець.  

“Орієнтована вартість цих проектів  – понад 4,4 млрд грн. Їх замовником буде Служба автомобільних доріг. Основні кошти – з держбюджету. Стрийська міська рада співфінансуваме оновлення цих доріг. На кожен з проектів має передбачити по 500 тис грн.”, – зазначив Максим Козицький.

Схожі повідомлення

Рятувальники Стрийщини, зокрема, і новороздільські, дякують директору ТзОВ «ХЕНКЕЛЬ БАУТЕХНІК (УКРАЇНА) Василю ДУДНИКУ (Україна) та начальнику структурного підрозділу (завод в м. Миколаїв) ТзОВ з ІІ «ХЕНКЕЛЬ БАУТЕХНІК (УКРАЇНА) Андрію БАТЬКУ за допомогу

admin3

Молода пара вбила бабусю у Стебнику за … 4 тисячі гривень

admin2

Після чотирьох днів пошуків у р. Стрий знайшли тіло потопельника

admin3

ЯК ПІДПИСАТИ КОНТРАКТ РЕЗЕРВІСТА ТЕРОБОРОНИ

admin2

Гірка втрата у Миколаївській громаді

admin2

Станом на 9 березня на Львівщині загалом провакциновано 700 осіб. Поки що це здійснює 4 моббригади

admin3

Залишити коментар