16.5 C
Lviv
19.04.2024
Україна

Батальйон імені Андрія Гергерта презентував пісню-присвяту полеглим Українським Героям

1серпня 2020, у Засвіти відійшов легендарний бойовий командир і могутній значущий українець- засновник та командир 8-го окремого батальйону Української Добровольчої Армії “Аратта”, тепер імені Андрія Гергерта. Андрія не брали ворожі кулі, хоч від початку війни він постійно перебував на передовій, – але здолала страшна недуга-онкологія.

Втрата, яку відчули мати, дружина, четверо діточок комбата, втрата для побратимів і посестер- дуже важка. Пам’ятаємо Героїв і навіть по їх відходу у Вічність- надихаємось їх шляхом та подвигом. І найкращий чин вшанувати пам’ять- це продовжувати шлях, на якому полягли вже тисячі українських Героїв..- та здобути перемогу!

Сьогодні на офіційній сторінці 8-го батальйону УДА ім. Андрія Гергерта презентували відео в шану і пам’ять комбата та всіх полеглих Героїв у російсько-українській війні!

Автор тексту, Сергій Братчук доповнив на своїй сторінці у фб, що офіційно пісня та кліп вийдуть приурочено до 14 березня- Дня Добровольців, проте прийняли рішення саме нині 23 лютого нагадати українцям та ворогам- хто наші Герої! :

” 23-го лютого, насправді, українцям є…, що відзначати!Коли цього дня німці громили “большевіков” під Псковом та Нарвою, Запорізький корпус УНР гнав “красноармєйцев” з Житомира.Тому ми віришили, що почнемо знайомити вас, друзі та “23-февральці”, з піснею саме цього дня. Щоб кожен день проходив під червоно-чорними знаменами наших визвольних змагань. За Україну та нашу волю.Отож, це таки сталося. Як і обіцяли) У співдружності творців з Одеси, Львова та Києва народилися пісня та відеокліп, присвячений бійцям славнозвісного 8-го окремого батальйону «АРАТТА» імені Андрія Гергерта (Друга Червня). Ідея написання своєрідного гімну бойового підрозділу Української Добровольчої Армії виникла у мене під час перебування у складі «АРАТТИ» на фронті російсько-української війни. До створення музики долучився відомий гурт «Друже Музико!». Відеокліп створювала боєць батальйону Віра Яворська. Пісня та відеокліп вже почали сходження на музичний Олімп просторами інтернету. Офіційна презентація творчого доробку запланована на 14-е березня, коли в нашій Державі відзначатиметься День добровольця.”

Схожі повідомлення

Священик з Нового Роздолу і його три види ростбіфа увійшли в 10-ку кращих фото конкурсу Xiaomi – ShotByMi Awards 2021

admin2

Михайло Шаманов:”Путін хоче дотиснути до кінця і знищити Україну як країну, а українців як націю. Це справжній геноцид”

admin3

Пластичний хірург з Німеччини – 13-й візит до Львова. Завдяки фінансовій підтримці Олександра Зінченка

admin2

На трасі “Київ – Чоп” дуже п”яний водій фури Mersedes – Benz врізався в зустрічну вантажівку. На щастя минулося без потерпілих

admin3

Товари для рукоділля в спеціалізованому інтернет-магазині

admin

Переваги конвекційної духовки

admin

Залишити коментар