16.5 C
Lviv
26.04.2024
Без категорії

До уваги страхувальників Миколаївського району та м. Новий Розділ!

З метою протидії поширенню коронавірусної інфекції та вжиття заходів щодо упередження розповсюдження COVID-19 Миколаївське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області наполегливо рекомендує страхувальникам (роботодавцям) на час карантину надавати перевагу дистанційній формі подачі документів до Фонду.

Охоплення електронним документообігом по заявах-розрахунках, на підставі яких Миколаївське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області здійснює фінансування матеріального забезпечення, у жовтні 2020 року сягає понад 89%.

Для подання до Фонду соціального страхування електронних документів, зокрема, заяв-розрахунків на виплату допомог працівникам, страхувальники (роботодавці) мають укласти із Миколаївським відділенням УВД ФССУ у Львівській області відповідний договір. Клієнтське спеціалізоване програмне забезпечення для створення та подання електронних документів роботодавець обирає самостійно.

Дія договору поширюється на заяву-розрахунок та повідомлення про виплату коштів застрахованим особам.

Подання електронних документів надає страхувальнику право не подавати їх на паперових носіях. У разі подання документа в електронному вигляді із застосуванням електронного цифрового підпису, роздрукована заява-розрахунок разом із наданими застрахованими особами документами, на підставі яких призначались окремі виплати та матеріальне забезпечення, зберігається у страхувальника.

Для отримання консультацій просимо звертатись у Миколаївське відділення за телефонами: (241) 50-407; 51-736; e-mail: myk.lv@fssu.gov.ua

Миколаївське відділення управління
виконавчої дирекції Фонду соціального
страхування України у Львівській області

Схожі повідомлення

м. Новий Розділ з 7 вересня залишається в – Зеленій зоні – карантинного обмеження

admin

У Новому Роздолі рятувальники, медики та правоохоронці допомогли літній жінці, яка не могла самостійно відчинити двері квартири на 3-у поверсі житлового будинку

admin3

Булімія: визначення, симптоми та лікування цього розладу харчування

admin

У м. Стрий внаслідок пожежі на балконі ледь не згоріла квартира на 8-у поверсі 9-поверхівки

admin3

Мінімальна заробітна плата з 1 вересня 2020 р. встановлена в розмірі 5 тис. грн

admin

У Славському зупинився крісельний підйомник

admin

Залишити коментар