16.5 C
Lviv
26.04.2024
Без категорії

З 3 серпня починає діяти поділ на карантинні зони

Із 3 серпня у залежності від епідеміологічної ситуації на території Львівської області або кожної окремої адміністративно-територіальної одиниці встановлюється один із чотирьох рівнів епіднебезпеки поширення коронавірусу: «зелений», «жовтий», «помаранчевий» або «червоний».

Карантинні обмеження у кожній із зон:

ЗЕЛЕНА: у громадських будівлях та транспорті: захисна маска або респіратор; проведення масових заходів: не більше однієї людини на 5 квадратних метрів; кінотеатри із заповненістю 50%; перевезення пасажирів тільки в межах сидячих місць.

ЖОВТА: обмеження зеленої + забороняється відвідування установ соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку, крім тих, що надають послуги кризово.

ПОМАРАНЧЕВА: обмеження жовтої + забороняється: діяльність закладів розміщення (хостели, турбази тощо), крім готелів; діяльність розважальних закладів, ресторанів у нічний час; планові госпіталізації у лікарнях; спортзали, фітнес-центри, заклади культури; прийом нових змін у дитячі табори; обмеження для масових заходів; 1 людина на 20 квадратних метрів і не більше 100 людей.

ЧЕРВОНА: обмеження помаранчевої + забороняється: робота громадського транспорту; відвідування закладів освіти; діяльність ТРЦ, кафе та ресторанів.

Перехід в іншу зону відбувається не за рішенням обласної чи міських комісій ТЕБ та НС, а виключно за рішенням державної комісії.

Схожі повідомлення

Новий Розділ з 14 вересня залишається в Зеленій зоні карантинного обмеження

admin

На Львівщині поліція встановила зловмисника, який керував автомобілем з прив’язаним до фаркопу собакою

admin

9 жовтня у Львівській області 214 мешканців захворіли на covid-19

admin

Благородна мета увінчалася успіхом – уродженець с. Горішнє Святослав Ревер отримав 1-кімнатну квартиру у Стрию

admin

Лікарям та медперсоналу терапевтичного відділення – від вдячних пацієнтів – пенсіонерів

admin3

Як вибрати фрезер для манікюру: практичний підручник для красунь

admin

Залишити коментар