16.5 C
Lviv
01.05.2024
Без категорії

Благородна мета увінчалася успіхом – уродженець с. Горішнє Святослав Ревер отримав 1-кімнатну квартиру у Стрию

Староста сіл Горішнє-Долішнє М. Я. Моцяк може годинами розповідати про сільських дітей – чи не всіх знає поіменно, в курсі їх проблем, якщо такі є, та й свою багаторічну діяльність на посаді сільського голови спрямовує на благо нашого майбутнього – облаштування школи, а ще оці традиційні солодкі дарунки напередодні свята Миколая: усім без винятку, не ділячи ні по категоріях, ні по віку. Микола Ярославович багато літ опікується і дітьми із сімей «певних категорій»: знає, що кому потрібно, допомагає, чим може. Маленький Святослав, уродженець Горішнього, який залишився без батьків ще маленьким, потрапив у прекрасну прийомну сім’ю в Жидачеві, – але спілкування з ним голова Горішнянської сільради не припиняв: «Чудовий хлопець виріс, нині уже студент 2-го курсу Львівського Національного університету імені Івана Франка». І Микола Ярославович та діяльна начальник служби у справах дітей Миколаївської райради Зорина Цибульська довго йшли до мети забезпечити сироту житлом, що і вдалося зробити завдяки реалізації програми з придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, на умовах співфінансування за рахунок коштів субвенції з обласного та районного бюджетів у перші дні нового 2021 року.

Напередодні новорічно-різдвяних свят голова Миколаївської районної державної адміністрації Андрій Вовчастий вручив ключі та правовстановлюючі документи 18-річному Святославу Реверу на придбану для нього однокімнатну квартири у Стрию. Загальна вартість квартири становить 490 000 грн. Квартира забезпечена всім необхідним для комфортного проживання. Cвятослав – особа з числа дітей-сиріт, з 6-річного віку і дотепер виховується у прийомній сім’ї Олійників у Жидачівському районі.

Андрій Вовчастий щиро привітав Святослава Ревера з цією знаменною подією в його житті та зазначив, що забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, в районі є одним із пріоритетних завдань в системі соціального захисту дітей.

Щирі слова подяки висловили прийомні батьки та сам Святослав, зазначивши, що саме завдяки таким програмам, увазі з боку владних структур до дітей-сиріт є віра у майбутнє дітей та віра у нашу державу Україну!

Віра ВЛАСЮК

Схожі повідомлення

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 по Україні на 11 грудня

admin

Як вибрати сучасний телевізор: переваги та недоліки

admin

13 листопада у Львівській області 561 мешканець захворів на covid-19

admin

20 серпня у Львівської області 162 мешканця захворіли на covid-19

admin

10 вересня комісія ТЕБ та НС оновила рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в регіонах

admin

7 січня у Львівській області 331 мешканець захворів на covid-19

admin

Залишити коментар