16.5 C
Lviv
04.05.2024
Україна

Модульні будинки, або як відзначити новосілля вже завтра

Напевно, немає нічого практичніше за шопінг в Інтернеті. Покупки в один клік економлять наші час і сили. А тепер уявіть, що натисканням мишки можна купити справжній будинок. Так-так, не чекати, поки його побудують за п’ять років, а вибрати на онлайн-вітрині і купити вже готову будівлю. Казка? Насправді, світова тенденція. У сучасному ритмі життя люди вважають за краще отримувати все і відразу, навіть коли мова йде про житло. Рішенням стає малоповерхове швидке будівництво, іншими словами – модульні будинки. Повільно, але впевнено це нове слово в житловому будівництві проникає і в Україну. Про те, що ж таке модульний будинок і де його можна придбати в Україні, розповіли фахівці компанії https://modulex.ua/

Що таке модульний будинок


Модульний будинок – це інновація в галузі будівництва. Будівля, як конструктор, збирається на виробництві з готових модулів і привозиться на ділянку в зібраному вигляді. Далі йде його установка на вже підготовлений фундамент. Монтаж об’єкта займає всього один день. Модульні будинки набирають популярність, завдяки своїй демократичній вартості і супершвидкості зведення, а також завдяки простоті і надійності. Як правило, це невеликі одноповерхові будівлі з нетривіальним екстер’єром і екологічною обробкою. Ознайомитися з прикладами проектів від modulex.ua можна за посиланням https://modulex.ua/catalog/modul_building/dachnie-domiki/. Дані будинки доступні для замовлення на всій території України.

Переваги модульних будинків


Модульні будинки мають ряд незаперечних переваг. Головне з них – це швидкість. Готовий будинок ви отримуєте всього за один день. Звичайно, за умови, що у вас вже готовий фундамент. Також серед переваг слід відзначити наступні моменти:

  • Всесезонність. Конструкція збирається повністю на виробництві, яке обладнане спеціальним чином для робіт нон-стоп. Неважливо, що відбувається за вікном: сніг, град, злива, палюче сонце, хоч цунамі – ваш будинок буде продовжувати будуватися. Жити в такому будинку також можна цілий рік.
  • Швидкість зведення. Модульний будинок збирається всього за кілька тижнів. А його установка на ділянці займає один день.
  • Технологічність. Прогресивна технологія prefab дозволяє оптимізувати будівництво будинку, тим самим мінімізувати фінансові витрати і прискорити сам процес.
  • Мобільність. Такий будинок можна перевести в будь-яку точку України.
  • Довговічність. Модульний будинок може прослужити близько 100 років.
  • Екологічність. При будівництві модульних будинків використовуються виключно натуральні і безпечні для здоров’я і навколишнього середовища матеріали. Такі будівлі виходять дихаючими, а нормальний повітрообмін – це запорука сприятливого клімату і зносостійкості матеріалів. До речі, матеріали, які використовуються при будівництві, придатні для переробки і вторинного використання.
  • Енергоефективність. Модульні будинки проектуються таким чином, щоб забезпечити максимально комфортні умови для проживання, але при цьому знизити витрати господарів на утримання будинку. Також сучасні технології дозволяють зберігати тепло і захищають житло від вологи.
  • Висока якість. Модульні будинки збираються на виробництві професіоналами в цій галузі. Тут дотримуються всі необхідні технології. Тому будинок будується не тільки швидко, але і надійно.
  • Універсальність. Модульний будинок – це не тільки будинок для життя. Тут можна розташувати офіс, кафе та інші заклади.
  • Естетичність і стиль. Всі модульні будинки мають нестандартний дизайн і вигідно відрізняються серед звичного житлового фонду. Фірмові риси – це чітка геометрія, простота форм, великі вікна і кольорові акценти. Також в проекті можна врахувати простору терасу і інші необхідні елементи.
  • Гнучкість. Згодом легко можна доповнити модульний будинок новими конструкціями і прибудовами, тим самим розширивши його площу.

Схожі повідомлення

Екс-головисі сільради на Львівщині, яка за роки урядування нашахрувала 2 млн грн на земельних ділянках, повідомлено про підозру

admin3

Зеленський відзначив державними нагородами захисників Маріуполя

admin3

Шахрайська оборудка на понад 16 млн грн: саме стільки збитків зазнав довірливий суб”єкт господарської діяльності. Триває досудове розслідування

admin3

Внаслідок ракетного удару по військовому об‘єкту на Яворівщині постраждали четверо людей

admin3

ЯК ТИ?

admin3

“Прошу тебя побыстрее убивай всех украинцев”, – російська школярка у листі до брата-окупанта

admin3

Залишити коментар