16.5 C
Lviv
17.05.2024
Новороздільська ОТГ

ФК “Новий Розділ” у товариському матчі розгромив СКК “Крупсько” – 6:1!

Яка все – таки мінлива футбольна фортуна! До прикладу, ще минулої неділі новороздільський стадіон “Галичина” виявився фартовим для команди СКК “Крупсько”, яка у фіналі фіналі Кубка “Пролісок-2023”, присвяченого світлій пам”яті Героя України Василя КІндрацького (до речі, першого редактора газети “ВІсник Розділля”), з рахунком 5:3 перемогла МСКК “Рудники” і здобула омріяний трофей.

А вже наступної неділі, себто сьогодні, 11 червня, на цьому ж стадіоні “Галичина” потужна команда з Крупсько сповна спізнала гіркоту поразки. Зокрема, поступилась у товариському матчі команді ФК “Новий Розділ” з розгромним рахунком – 1:6.

Це був феєричний поєдинок у виконанні новороздільців з розряду “гра в одні ворота”. Як кажуть, голи до кольору до вибору забивали Вадим Карайван (відзначився тричі), Юрій Томашевський (двічі) та Руслан Олексюк (з пенальті). Що й казати, футболісти отримали такий необхідний емоційний заряд на наступний матч п”ятого туру Чемпіонату Львівської області серед команд 2/3 ліги із ФК “Трускавець”, який відбудеться на міському стадіоні наступної неділі,18 червня.

Так тримати!

Схожі повідомлення

“Нафтогаз-Тепло” пообіцяв відновити розриті ділянки

admin2

Захищаючи Україну, загинув мешканець с. Берездівці, військовослужбовець ЗСУ Степан КОСТУР

admin3

У неділю,14 квітня, з  нагоди відкриття  футбольного сезону -2024, на міському стадіоні «Галичина» відбулася презентаційна урочистість, яка розпочалася із вшанування полеглого Воїна – новороздільця  Миколи Фока та інших захисників Вітчизни Хвилиною мовчання

admin3

Віта Задурська з Нового Роздолу – володарка титулів “Міс особлива мама України”

admin2

Будинок дитячої та юнацької творчості – кузня творчих кадрів

admin2

Віроломний північний сусід ніколи не упокорить українців. А пам’ять про смертний гріх комуністичного режиму Кремля – мільйони невинно убієнних голодом – житиме вічно. Це злочин без терміну давності

admin3

Залишити коментар