16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

ФК “Новий Розділ” у товариському матчі розгромив СКК “Крупсько” – 6:1!

Яка все – таки мінлива футбольна фортуна! До прикладу, ще минулої неділі новороздільський стадіон “Галичина” виявився фартовим для команди СКК “Крупсько”, яка у фіналі фіналі Кубка “Пролісок-2023”, присвяченого світлій пам”яті Героя України Василя КІндрацького (до речі, першого редактора газети “ВІсник Розділля”), з рахунком 5:3 перемогла МСКК “Рудники” і здобула омріяний трофей.

А вже наступної неділі, себто сьогодні, 11 червня, на цьому ж стадіоні “Галичина” потужна команда з Крупсько сповна спізнала гіркоту поразки. Зокрема, поступилась у товариському матчі команді ФК “Новий Розділ” з розгромним рахунком – 1:6.

Це був феєричний поєдинок у виконанні новороздільців з розряду “гра в одні ворота”. Як кажуть, голи до кольору до вибору забивали Вадим Карайван (відзначився тричі), Юрій Томашевський (двічі) та Руслан Олексюк (з пенальті). Що й казати, футболісти отримали такий необхідний емоційний заряд на наступний матч п”ятого туру Чемпіонату Львівської області серед команд 2/3 ліги із ФК “Трускавець”, який відбудеться на міському стадіоні наступної неділі,18 червня.

Так тримати!

Схожі повідомлення

Сторожам 6 років не доплачували через підробку документів

admin2

Нова музична вершина Тетяни Івать

admin2

На рушничок щастя – після років війни: щиро вітаємо знану новороздільчанку

admin2

Ветеран АТО, «айдарівець»  Тарас Овсяник перервав своє старостування у смт Розділ,  добровільно зголосившись у лави Збройних  Сил

admin3

У Новому Роздолі буде традиційне “Медове Різдво”

admin2

З роси і води вам, наші постійні читачі!

admin2

Залишити коментар