16.5 C
Lviv
17.05.2024
Новороздільська ОТГ

Про необхідність проведення періодичної повірки лічильників теплової енергії та гарячої води

ШАНОВНІ КЛІЄНТИ ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО»!

Нагадуємо про необхідність проведення періодичної повірки лічильників теплової енергії та гарячої води. Визначений міжповірочний інтервал для всіх типів теплових лічильників та лічильників гарячої води – 4 роки від дати первинної повірки при випуску лічильника заводом-виробником, або від дати проведення попередньої чергової державної метрологічної повірки.

Постановою Кабінету Міністрів України про «Деякі питання повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки в умовах воєнного та надзвичайного стану» (далі – Постанова) від 07.04.2023 №440 визначені терміни проведення періодичної повірки лічильників теплової енергії та гарячої води в умовах воєнного та надзвичайного стану.

Згідно п. 3 Постанови, необхідно забезпечити повірку теплових лічильників та лічильників гарячої води, протягом трьох місяців після закінчення опалювального періоду.

При необхідності демонтажу квартирних лічильників у зв’язку з проведенням планової повірки або заміни приладу обліку через несправність, необхідно замовити послугу розпломбування лічильника. Для цього необхідно подати заявку про проведення розпломбування до Служби збуту вашого міста.

ТОВ “НАФТОГАЗ ТЕПЛО”

Схожі повідомлення

Любов матерів змінює світ

admin3

Орден “За мужність” ІІІ ступеня присвоєно загиблому Герою Геннадію КУКІНУ з Нового Роздолу

admin3

Настільний теніс – популярний у Новороздільській ОТГ

admin2

Мужні перукарі “Геліни”

admin2

У день відкриття автомийки у Березині – акція!!!!!

admin2

19 листопада: орієнтовний графік вимкнення електропостачання в м. Новий Розділ

admin3

Залишити коментар