16.5 C
Lviv
18.05.2024
Львівщина

Львівщина: нічна ракетна атака

На жаль, цієї ночі ворог завдав ракетного удару по Львівській області. Три ракети влучили в об‘єкт критичної інфраструктури. 

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

“Єдине, що можу уточнити: це не є об‘єкт, від якого залежить подача електроенергії на Львівщині. Була пожежа, її оперативно загасили. Щастя, що працівники перебували в укритті. Жертв чи постраждалих – немає”, – йдеться у повідомленні.

На місці влучання є вирва. На сусідній вулиці зруйнувалася стіна магазину. Постраждалі там відсутні.

У ніч проти четверга під час масованої ракетної атаки ворог застосував 36 ракет типу Х-101/555, “Калібр”, Х-22, Х-59/31, “Онікс”, повідомляє Головнокомандувач ЗС України Валерій Залужний.

“З 01:40 до 03:45 16 лютого противник здійснив пуски крилатих ракет повітряного та морського базування, керованих авіаційних та протикорабельних ракет”, – написав Залужний у телеграм-каналі у четвер.

“Усього в ударі було застосовано 36 ракет (12 крилатих ракет повітряного базування Х-101/555, 8 крилатих ракет морського базування “Калібр”, 12 крилатих протикорабельних ракет повітряного базування Х-22, 3 керовані авіаційні ракети Х-59/31, 1 протикорабельна ракета “Онікс”)”, – наголошується в повідомленні.

Українські військові знищили 14 крилатих ракет і 2 керовані авіаційні ракети.

Схожі повідомлення

У вихідні на Львівщині троє осіб загинули внаслідок ураження електричним струмом

admin2

Знищений музей , втрачені меморіальні пам’ятки, пошкоджений гуртожиток: яких наслідків завдала ворожа атака безпілотниками на Львівщині

admin3

12 квітня 111 років тому у Львові вперше присягнули пластуни

admin3

Я їду до сина, вірніш, до його могили з квітами і …свічками

admin3

У Львові обговорили концепцію відбудови Музею генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича

admin3

Поліцейські викрили львів’янина, який торгував підробленими талонами на пальне та видурював гроші у клієнтів інтернет-магазину

admin3

Залишити коментар