16.5 C
Lviv
02.05.2024
Львівщина

Затриманого п’яним за кермом львівського прокурора звільнили з роботи

Прокурора Львівської обласної прокуратури Володимира Рубцова, якого раніше суд позбавив водійських прав за нетверезе водіння, звільнили з органів прокуратури. Таке рішення прийняв відповідний орган, що здійснює дисциплінарне провадження відносно прокурорів.

Як розповіли ZAXID.NET у Львівській обласній прокуратурі, відповідний орган, що здійснює дисциплінарне провадження, 8 лютого розглянув матеріали щодо прокурора та прийняв рішення про звільнення його з органів прокуратури.

«На ще одного прокурора накладено дисциплінарне стягнення у виді звільнення з посади в органах прокуратури за відмову від проведення освідування на предмет перевірки стану алкогольного сп’яніння», – йдеться в офіційному повідомленні на сайті КДКП. За даними ZAXID.NET, рішення стосується саме Володимира Рубцова.

Володимир Рубцов останній час працював у прокуратурі Львівщини рядовим прокурором, раніше займав посаду заступника начальника відділу нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадженні досудового розслідування та підтриманням обвинувачення.
Нагадаємо, у червні минулого року Володимира Рубцова зупинили в центрі Львова п’яним за кермом автомобіля BMW 528XI. При цьому прокурор від медосвічення відмовився. Рішенням Галицького районного суду його визнали винуватим у керуванні в стані сп’яніння та оштрафували на 17 тис. грн і позбавили на рік водійських прав. На це рішення Володимир Рубцов подав апеляцію.

Схожі повідомлення

Юрій ХОЛОД: Щодо зникнення гуманітарного вантажу на понад 33 мільйони

admin3

Щоб знали всі…

admin3

У Львівському районі завершили викуп нерухомого майна для Північної об’їзної дороги Львова!

admin3

На хабарі 15 тис грн “за сприяння” у вирішенні питання поліцейські Львівщини затримали заступника голови однієї з ОТГ

admin3

10-річний школяр загинув, 19-річна студентка та водій – травмовані: поліцейські встановлюють обставини ДТП на Львівщині

admin3

Юний львівський піаніст- віртуоз з новороздільським корінням Олександр Костишин – лауреат обласної премії «Талановита Львівщина 2023»!

admin3

Залишити коментар