16.5 C
Lviv
19.04.2024
Львівщина

Затриманого п’яним за кермом львівського прокурора звільнили з роботи

Прокурора Львівської обласної прокуратури Володимира Рубцова, якого раніше суд позбавив водійських прав за нетверезе водіння, звільнили з органів прокуратури. Таке рішення прийняв відповідний орган, що здійснює дисциплінарне провадження відносно прокурорів.

Як розповіли ZAXID.NET у Львівській обласній прокуратурі, відповідний орган, що здійснює дисциплінарне провадження, 8 лютого розглянув матеріали щодо прокурора та прийняв рішення про звільнення його з органів прокуратури.

«На ще одного прокурора накладено дисциплінарне стягнення у виді звільнення з посади в органах прокуратури за відмову від проведення освідування на предмет перевірки стану алкогольного сп’яніння», – йдеться в офіційному повідомленні на сайті КДКП. За даними ZAXID.NET, рішення стосується саме Володимира Рубцова.

Володимир Рубцов останній час працював у прокуратурі Львівщини рядовим прокурором, раніше займав посаду заступника начальника відділу нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадженні досудового розслідування та підтриманням обвинувачення.
Нагадаємо, у червні минулого року Володимира Рубцова зупинили в центрі Львова п’яним за кермом автомобіля BMW 528XI. При цьому прокурор від медосвічення відмовився. Рішенням Галицького районного суду його визнали винуватим у керуванні в стані сп’яніння та оштрафували на 17 тис. грн і позбавили на рік водійських прав. На це рішення Володимир Рубцов подав апеляцію.

Схожі повідомлення

Директором департаменту охорони здоров’я Львівської ОВА призначили Наталію Літвінську

admin3

Агресору на руку, коли ми «розганяємо зраду»: ворожнеча в середині громади нівелює  перемоги на полі бою

admin3

У Львові правоохоронці затримали псевдополіцейського, який заволодів скринькою для пожертв на лікування військовослужбовців ЗСУ

admin3

Львівська обласна рада прийняла в комунальну власність 18 державних закладів професійної (професійно-технічної) освіти

admin3

У Львові обговорили концепцію відбудови Музею генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича

admin3

Оперативна інформація станом на 06.00 год. 23 лютого 2023 року щодо російського вторгнення

admin3

Залишити коментар