16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

Львівщину очікує найскладніша зима

18 листопада 2022 року.

Вчора, 17 листопада, під головуванням першого заступника начальника Львівської ОВА Андрія Годика відбулась нарада щодо проходження опалювального сезону 2022/23 років в умовах воєнного стану, зокрема обмеженого енергопостачання.

Участь взяли голови об’єднаних територіальних громад, керівники районних військових адміністрацій області, представники дотичних структур. 

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Львівської ОВА з посиланням на Департамент паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства.

Як зазначив Андрій Годик, ворог продовжує атакувати об’єкти критичної інфраструктури, зокрема енергетики. Так, після нещодавніх ракетних ударів без електропостачання залишились приблизно 2 млн мешканців області. 

З огляду на це і наближення опалювального сезону, область має бути готова до можливих критичних ситуацій при відсутності електро- та теплопостачання.

Одним із способів подолання кризових ситуацій буде розгортання пунктів обігріву. 

Андрій Годик наголосив, що пункти обігріву мають виконувати одночасно декілька функцій. Зокрема – укриття, обігрів, доступ до інтернету, при необхідності одержання першої домедичної допомоги. Проте, станом на сьогодні, органи місцевого самоврядування, укомплектували пункти обігріву недостатньо.

Також, керівникам громад та районів доручили невідкладно забезпечити паливно-мастильними матеріалами та генераторами об’єкти, які забезпечать роботу житлово-комунальної сфери в умовах обмеженого енергопостачання та пунктів обігріву.

Схожі повідомлення

Чи можна взяти позику на карту через інтернет?

admin

Зґвалтування – зброя росіян, – посол Британії Сіммонс

admin3

Просування сайтів послуг у Дніпропетровську

admin

У Городку заборонили діяльність церкви Московського патріархату

admin2

Правоохоронці навчали львівських учнів молодших класів навичок безпечної поведінки у разі виникнення НС

admin3

П’яний дрогобиччанин погрожував поліцейським пістолетом. Зловмисник затриманий, а суд обере запобіжний захід

admin3

Залишити коментар