16.5 C
Lviv
30.04.2024
Стрийщина

Президент України Володимир Зеленський нагородив мешканця с. Горішнє, контрактника ЗСУ Миколу ЛЕГКОГО медаллю «Захиснику Вітчизни». Вітаємо земляка з відзнакою!

У минулому числі «ВР» ми інформували читачів про те, що 18 серпня у львівському госпіталі Президент  Володимир Зеленський нагородив  новороздільця Миколу Недєльського, який з 2014 року боронить державу від російських агресорів, а в березні цього року гранатометом «Шмель» підбив два ворожих танки та БМП, медаллю «За  військову службу Україні». Проте, як виявилося, це не крайня відзнака Верховного Головнокомандувача, вручена напередодні Дня незалежності нашим землякам.

Отже, 17 серпня 2022 року під час відвідин м. Львова  Президентом України Володимиром  Зеленським, зокрема, перебуваючи  в  Академії сухопутних військ, Верховний Головнокомандувач вручав  нагороди військовослужбовцям, які  захищають нашу державу від російського агресора.

Серед нагороджених медаллю  «Захиснику Вітчизни»  – житель  с.Горішнє, контрактник ЛЕГКИЙ Микола Григорович,  1971 року народження.

Вітаємо з нагородою представника нашої територіальної громади, бажаємо і надалі бити і знищувати  ворогів на фронтах російсько – української війни аж до повної перемоги.

Хай вас, шановний воїне Миколо,  та усіх захисників Вітчизни береже Господь. Слава Україні! Слава ЗСУ!

Іван БАСАРАБ

Схожі повідомлення

Жахливе ДТП біля Красова. Загинула дитина…

admin2

Слідчі повідомили про підозру співорганізатору злочинної групи із Стрийського району, учасники якої привласнювали кошти банків

admin3

З 26 квітня учні молодших класів повернуться до очного навчання

admin3

За два дні на Львівщині 10 людей постраждали від чадного газу

admin2

Брати Гози з Жидачева – Чемпіони України

admin2

Село на Львівщині за один день втратило трьох Героїв

admin2

Залишити коментар