16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

Зеленський ввів у дію рішення РНБО про безстрокові санкції щодо десяти зрадників України.

Президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення РНБО від 26 лютого про введення санкцій щодо екссиловиків, які зрадили батьківщину.

Відповідний указ №81/2021 опубліковано на офіційному сайті глави держави.

Згідно з цим указом, вводиться у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 26 лютого 2021 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій). Контроль за виконанням цього рішення покладається на секретаря РНБО Олександра Данілова.

Згідно з прикріпленим документом, безстрокові санкції вводяться стосовно Дениса Березовського (екскомандувач Військово-морських сили ЗСУ), Станіслава Шапортова (в минулому генерал-майор), Сергія Няньчура (колишній генерал-майор юстиції), Юрія Котовського (колишній генерал-майор), Олександра Якименка (ексголова СБУ), Володимира Тоцького (колишній генерал-майор), Сергія Ганжі (колишній генерал-майор), Сергія Єлісєєва (колишній віцеадмірал), Дмитра Шакура (колишній контр-адмірал) і Віталія Захарченка (ексміністр МВС).

Схожі повідомлення

Увага: Уряд змінив правила надання послуг із централізованого водопостачання та водовідведення

admin3

На отриманні хабарів затримано прикордонника Львівщини

admin2

Станом на 1 грудня поліцейські Львівщини розшукали усіх зниклих з початку року дітей. А таких було немало – 502 хлопчиків та дівчаток

admin3

Від початку 2021 року поліцейські Львівщини розшукали усіх зниклих дітей

admin3

Одна країна, дві реальності…

admin3

Чому нема світла? Очільник Львівщини відповів на найпоширеніші запитання

admin3

Залишити коментар