16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Браконьєрів-раколовів спіймали побіля Нового Роздолу

Інспекція знову спіймала браконьєрів

26 липня під час проведення рейду працівники Державної екологічної інспекції у Львівській області зафіксували черговий факт незаконного рибальства.

На водоймі поблизу м. Новий Розділ Стрийського району (ймовірно, озеро Чисте біля смт. Розділ) виявлено рибалок-браконьєрів, що проводили вилов забороненими знаряддями. У порушників знайдено 39 раколовок та приманку, за допомогою яких вони спіймали 64 раки та 2 окуні.

Попередньо розмір збитків, заподіяних державі внаслідок порушення вимог природоохоронного законодавства, становить понад 200 тис. грн.

Вживаються заходи для притягнення порушників до адміністративної відповідальності за фактом грубого порушення правил рибальства.

Оскільки у діях осіб вбачаються ознаки кримінального правопорушення, на місце події викликано слідчо-оперативну групу.

Схожі повідомлення

Калейдоскоп мистецьких перемог учнів Новороздільського ЗЗО №2

admin2

Андрій ГАРАПЦЬО: «Перемогою над ФК «Троянда» (2:1) наш клуб фактично заздалегідь став переможцем у  7-й групі обласної першості у 2/3 лізі. Утім, будь – що прагнутимемо здолати у крайньому турі і СКК «Острів», адже вболівальники за це нас і підтримують»

admin3

Чому «маршрутки», що курсують у місто з Молодинче та Рудківців, не заїжджають на «стару автобусну»?

admin3

Софія ХОМА, учениця Новороздільської дитячої школи мистецтв ім. Олега Рудницького, – переможець ІІІ Всеукраїнського конкурсу “Мальовнича Україна”! 

admin3

6 серпня, стадіон “Галичина”,15.00 : матч ФК “Новий Розділ” – ФК “Кохавинка”

admin3

ГРАФІК вимкнення споживання електричної енергії у Новому Роздолі на 27 грудня 2022 р. у разі виникнення дефіциту потужності у Західних електричних мережах

admin3

Залишити коментар