16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

Кадировці торгують російськими солдатами. За одного “ваньку” – 400 доларів, – Гончаренко

26 березня 2022 року.

чечня,кадировці

Народний депутат України Олексій Гончаренко оприлюднив інформацію, що кадировці за гроші повідомляють інформацію про російських солдат для їхнього подальшого знищення.

Про це повідомляє Цензор.НЕТhttps://censor.net/ua/n3328892 з посиланням на інформацію Олексія Гончаренка у телеграмі. 

Гончаренко зазначив: “Неподалік Києва 2-3 дні тому було розбито групу розвідників ворога, дві бронемашини. Усього 8 200-х. Усі уродженці європейської частини Росії.

Як розповіли мені хлопці з передка, координати переміщення розвідгрупи їм передали українські волонтери. Маршрут збігався один в один. Самі волонтери не приховують, що купують їх у кадировців через зв’язкових в інтернеті.

Оплата провадиться в біткоінах. Ціна кумедна. Найменше 400 доларів за ваньку вийшло. Публікую це з дозволу моїх співрозмовників.

Кадировці продавати росіян не перестануть. Це їхні традиції. Їхня сутність. Потрібно на щось ролики для інстаграма знімати”. 

Схожі повідомлення

Як правильно обрати хороший алкотестер?

admin

Пашинський про справу ДБР проти нього: За перший тиждень війни моєю командою було підготовлено біля 50 розрахунків ПТРК “Стугна” і “Корсар”

admin3

Висока честь

admin3

В автокатастрофі біля с. Угерсько на Стрийщині загинула жінка та двоє 2-місячних немовлят

admin3

Найадреналіновіший бій 2023: Залужний нагородив “Золотим Хрестом” солдата 92-ї ОМБр Руслана Зубарєва (Хижака). ВІДЕО+ФОТО

admin3

Пропонуємо законодавчо дозволити нардепам суміщати мандат зі службою у ЗСУ, добробатах чи теробороні, – Порошенко

admin3

Залишити коментар