16.5 C
Lviv
04.05.2024
Стрийщина

Гелікоптер “допоміг” вагітній жінці

У Львівській області поліцейським гелікоптером до лікарні доправили вагітну жінку. Її переправили з районної лікарні міста Турка до Львівської обласної клінічної лікарні. 

 Жінка перебуває на 39 тижні вагітності, але здоров’я майбутньої мами та дитини, яка має от-от народитися, опинилося під загрозою.Тому було вирішено терміново доправити вагітну повітрям до обласного медзакладу.

“Рятувальну місію здійснили фахівці Центру авіаційного забезпечення Національної поліції України та Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у рамках спільного проєкту Міністерства внутрішніх справ та Міністерства охорони здоров’я України. Бажаємо майбутній мамі легких пологів, а також здоров’я – їй та дитині!” – повідомили у поліції. 

Схожі повідомлення

У Стрию оперативники затримали зловмисника, причетного до викрадення автомобіля

admin3

Мешканка Львівщини в один день втратила на війні чоловіка та рідного брата

admin2

Славська, Підберізцівська та Мурованська громади – лідери Львівщини за доходами бюджету

admin3

Про пенсійні перерахунки у липні 2021 року

admin3

У четвер вранці невідомі висипали купу м’ясних відходів на дорогу, що веде на Ілівські дачі. На виклик Христі Гульник оперативно прибули поліцейські і почали пошук зловмисників

admin3

Прощання із загиблим воїном Ігорем Байталою із Жидачева розпочнеться завтра, 10 квітня, у Львові. Згодом процесія відбуде у рідне місто Героя

admin3

Залишити коментар