16.5 C
Lviv
27.04.2024
Новороздільська ОТГ

Березинський благодійний фест

У неділю, 17 березня, в Березинському ЗЗСО ім. Марунчака, незважаючи на вихідний день, було людно і гамірно. Тут проходив благодійний захід “Вірю в ЗСУ” на підтримку військовослужбовців, жителів с.Березина.

В цей непростий час вирішується доля нашої країни, і кожен з нас вносить свій внесок, щоби наблизити довгоочікувану Перемогу. На благодійному святі було об’єднано зусилля багатьох людей, щоби зібрати кошти для березинських хлопців-воїнів.

Отці Петро та Ігор провели спільну молитву. Юні березинські артисти, працівники КЗ “Молодіжний центр” та гості з МБК “Молодість”, а саме Народний ансамбль пісні і музики “Мальви” (керівник Людмила Верес) організували прекрасний концерт.

А учні та батьки Березинської школи ім. А. Марунчака організували смачну ярмарку.

І звичайно, велика подяка жителям села, які були щедрі на донати. На заході зібрали 31 тисячу 78 гривень. Зібрані кошти передано Березинській волонтерській групі, яка буде розподіляти гроші на потреби наших захисників.

Схожі повідомлення

Коли не вистачило коштів на лікування дружини, мені допоміг колектив сантехслужби на чолі з Петром Будзаном, а також керівна ланка КП «Розділжитлосервіс»

admin3

ART – STONE : власне виробництво у Новому Роздолі. Діють зимові знижки!

admin3

Кубок Львівщини -2023: команді ФК “Новий Розділ” тричі “Слава!” за перемогу над ФК “Мостиська!

admin3

Облік негативних ПЛР-тестів у Новороздільській лікарні: статистика все більш позитивна

admin2

ГО “Всесвіт з Україною” побували у Новому Роздолі – про туристичний потенціал Розділля

admin2

Репліка про призначення радниці міського голови: трішки екскурсу у минулі каденції

admin3

Залишити коментар