16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

Максим Козицький зустрівся з управлінцем Новороздільського індустріального парку – керівником консорціуму «Центр інвестиційно-промислового розвитку» Сергієм Матвєєєвим

Про це йдеться у повідомленні начальника Львіської обласної військової адміністрації Максима Козицького на своїй офіційній сторінці у Facebook:

Новороздільський індустріальний парк отримав управлінця. Йдеться про консорціум «Центр інвестиційно-промислового розвитку». Сьогодні зустрівся з його керівником – Сергієм Матвєєвим.

Він розповів, що зараз консорціум готує проєктно-кошторисну документацію для під’єднання інженерних мереж до парку та облаштування під’їзної автомобільної дороги місцевого значення.

Цей індустріальний парк має площу понад 46 гектарів і є одним з найбільших у Львівській області. Як площа, так розташування роблять його доволі перспективним.

Новороздільський індустріальний парк уже має іноземного партнера в особі японської компанії. Відкритий і до інших співпраць. У планах – дати роботу майже 800 людям.

Потенційних інвесторів прошу звертатись у відділ інвестиційної політики Львівської ОВА: 0322612040. Офіс супроводу інвестора при Львівській ОВА готовий допомагати на усіх етапах.

Створення індустріальних парків дозволить нашій області зростати в економічному плані, адже це робочі місця для місцевих жителів та тих, хто став місцевим через повномасштабну війну, а сплачені податки будемо реінвестувати у регіональний розвиток.управлінцем

Схожі повідомлення

Роздільський будинок-інтернат готується приймати “гостей”

admin2

Львівщина прощатиметься з Героєм, колишнім новороздільцем

admin2

Різдвяні майстер-класи в Старій Школі

admin2

ГРАФІК ВІДКЛЮЧЕНЬ СПОЖИВАННЯ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ ПО М. НОВИЙ РОЗДІЛ НА 11.12.2022 Р. У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ ДЕФІЦИТУ ПОТУЖНОСТІ В ЗАХІДНИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖАХ

admin3

У Новому Роздолі: рятувальники допомогли медикам врятувати бабусю

admin2

Тил і мотивація наших воїнів-захисників – це всі ми. Подяка за підтримку

admin2

Залишити коментар