16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

17 лютого на ХV Кубку Героїв Крут “Пласт – Новий Розділ” представили аж три команди!

Про кубковий турнір, як завжди, у оригінальному пластунському стилі, йдеться у повідомленні на сторінці “Пласт – Новий Розділ” у Facebook:

СКОБ!! ГОТУЙСЬ!

Наразі у нашій станиці найактивнішими уладами є УПН, який власне ми і розвиваємо, та Приятелі Пласту, з якими нам дуже пощастило. У повсякденному житті це абсолютно різні люди зі своїми захопленнями та уподобаннями, але на Пласті їх об’єднує одна мета та іскорка Великої Гри.

До чого ж усе це, скажете ви? А до того, що 17 лютого, нашу станицю представило аж три команди на XV Кубку Героїв Крут, дякуємо другу Чугайстру та його команді за організацію змагань та запрошення спробувати свої сили у в’язанні вузлів, бухтуванні линви, darts, складанні карти, естафетах та траверсі.

•Батарейки (7р) – новий новацький рій і це їх перші змагання.

•Колібрики (9р) – здобули загальне місце у молодшій категорії.

•Команда 35+ – найкращі приятелі, які не можуть сидіти на місці, вони за любий двіж.

Ці команди тиждень ходили на тренування до Богдана Мироновича, щоб вкінці показати неймовірні результати. Звісно, що є над чим працювати, але як казав Вінстон Черчилль: “Успіх — це здатність крокувати від однієї невдачі до іншої, не втрачаючи ентузіазму”.

Схожі повідомлення

Нову сучасну зупинку у центрі міста буде встановлено через місяць – другий, а «стару» змонтують у районі «бамівського» житлового масиву

admin3

Центральна площа: працівники філії «Новороздільські електричні мережі» ТОВ «Нафтогаз Тепло» демонтують старі електроопори і встановлюють нові

admin3

ART – STONE : власне виробництво у Новому Роздолі. Діють зимові знижки!

admin3

Учениці класів хореографії Анастасія Борисовська, Тетяна Малова та Емілія Каптованець – лауреати І премії у Всеукраїнському конкурсі мистецтв “Перлина України”!

admin3

Спочивай в Господі, милий друже…

admin3

Новороздільська комісія з ТЕБ та НС: щоранку о 10.00 Гімн України і комендантська година

admin2

Залишити коментар