16.5 C
Lviv
04.05.2024
Новороздільська ОТГ

Новороздільцям від колективу ТзОВ “Енергія – Новий Розділ”: дякуємо за розуміння та терпіння, а працівникам ДМЗ “Карпати” – за сприяння у ліквідації аварії

Як тільки ціною колосальних зусиль та професійної вправності працівників ТзОВ “Енергія – Новий Розділ” було усунути наслідки аварії на каналізаційній насосній станції в с. Берездівці і споживачам було відновлено централізоване водопостачання та водовідведення, адміністрація цього підприємства у повідомленні на своїй сторінці у Facebook висловила подяку мешканцям міста та прилеглих територій за терпіння і розуміння ситуації та надану допомогу:

Дорогі мешканці м. Новий Розділ і прилеглих територій!

По – перше, хочемо подякувати вам за терпіння, переживання, яке пережили ви за останні два дні при відсутності найціннішого і найпотрібнішого що в нас є це ВОДА. Різні були коментарі, дописи, побажання і ми візьмемо їх до уваги.

Повідомляємо, що роботи виконані на 100 відсотків. Ходять чутки, що воду ми даємо тимчасово. Ні. Вода буде постійно.

По – друге, хочемо подякувати всім своїм працівникам які були задіяні на ліквідації цієї аварії. Також окрема подяка працівникам ДМЗ “Карпати” які відіграли не останню роль в ліквідації аварії.

ТзОВ Енергія- Новий Розділ”

Схожі повідомлення

Перші проліски зустрічають весну…

admin2

Ще один реалізований проєкт у Новому Роздолі

admin2

Студент Новороздільського політехнічного фахового коледжу Богдан Кучарський –  переможець Спортивних ігор України!

admin3

“Пряникове Різдво” – “новороздільське кіно”

admin2

Виконком розглядає різнобічні проблеми територіальної громади: сільські футбольні клуби і тенісні столи, лікування у “Закладі” і річка Колодниця, огорожа у дитячому садку “Струмок” і котел у школі в Горішньому

admin2

Учні Новороздільського професійного ліцею виготовляють окопні свічки для українських вояків. Сьогодні партію виробів передали бійцям 8-го батальйону УДА “Аратта”

admin3

Залишити коментар