16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

Звернення 8-го окремого батальйону Української добровольчої армії “Аратта” ім. Андрія Гергерта

У порядку доповнення до звернення нагадаємо, що від початку формування легендарного 8-го окремого батальйону “Аратта” у листопаді 2014 року редакція газети “ВІсник Розділля” постійно інформувала читачів про бойові будні успішні операції добровольчого підрозділу, який через значну кількість у його складі мешканців Нового Роздолу та громади в Українській добровольчій армії доброзичливо називають “новороздільським”.

Зокрема, від початку заснування бійці “Аратти” брали активну участь у звільненні селища Широкиного під Маріуполем та населеного пункту Водяне, а завдяки геройській спецоперації “араттівців”, яку очолив світлої пам”яті перший комбат 8-го Андрій Гергерт (псевдо “Червень) , де було захоплено у полон 10 кадрових військовослужбовців рф, було спростовано поширювану у Європі дезиінфіомацію фсб що, мовляв, “іх там нєт”.

Власне, і з початком широкомасштабного російського вторгнення в Україну “араттівці” із зброєю в руках боронять Вітчизну на фронтових рубежах. Як і інші військові формування Збройних сил та Національної гвардії, бійці батальйону віддають життя за Україну і зазнають поранень. Але у священній війні з росією, яка прагне остаточно фізично знищити український народ, кожна жертва є священною, бо вона стримує навалу і наближає нашу Перемогу.

Тож продовжуємо підтримувати наших відважних воїнів, зокрема, і “араттівців”!

Подаємо текст Звернення.

ЗВЕРНЕННЯ

8-го окремого батальйону “Аратта” ім. Андрія Гергерта до голови Новорозділської міської ради, бюджетної комісії, депутатів Новороздільської міської ради

8 окремий батальйон Аратта був створений командою небайдужих громадян, в т. ч і земляками Новороздільської громади, для яких захист нашої Держави та допомога Збройним силам стали першочерговим завданням.

Незважаючи на всі труднощі та ризики, наші бійці з гідністю виконують свій військовий та громадянський обов”язок та забезпечують всім необхідним не тільки солдат, а ще і цивільне населення, що постраждало в результаті бойових дій. Нагадаємо, що бійці 8 батальйоу УДА Аратта, у т. ч. і з мешканцями Нового Роздолу у його складі, захищають нашу Державу та беруть участь у бойових діях, починаючи з 2014 року. Підрозділ постійно долучався до проведення штурмових операцій на важливих напрямках. Бійці батальйону мають бойові нагороди та відзнаки, серед них є і Герої України.

Виходячи із вище наведеного, осередок 8 батальйону УДА м. Новий Розділ просить при формуванні та затвердженні бюджету Новороздільської громади на 2024 р. передбачити кошти в сумі 500 000 грн для закупівлі насамперед дронів та інших, необхідних речей для належного матеріального забезпечення нашого підрозділу з метою якісного та ефективного виконання бойових завдань.

За нами правда, за нами перемога!

Україна понад усе!

Василь ДАБІЖА, координатор осередку 8 батальйону УДА Аратта у м. Новий Розділ

Схожі повідомлення

Про Новороздільський індустріальний парк: працюємо над залученням інвестицій та відкриттям нових робочих місць

admin3

Директор «Нафтогаз Тепло» Ф. Шевченко зустрівся з депутатами

admin2

Біля Новороздільської школи мистецтв ім. Олега Рудницького та Будинку дитячої та юнацької творчості завершується облаштування скверу “Єднання”

admin3

Справи милосердні – Передвеликодні дарунки

admin2

Володимир ЖОВНІРЧИК: «Ми максимально використовуємо погожі дні. Спочатку настелемо асфальт, паралельно готуємо «корито» площі під укладання бруківки. І про фонтан не забуваємо…»

admin3

На реконструкцію парку біля новороздільського озера заплановано виділити 1 млн 800 тис. грн. Але рішення на сесії ЛОР ще не прийнято

admin3

Залишити коментар