16.5 C
Lviv
03.05.2024
Стрийщина

Правоохоронці викрили 28-річного мешканця Стрийщини, підозрюваного у крадіжці жіночої сумочки з автомобіля на АЗС у Львові

Мешканцю Стрийського району віком 28 років, причетному до скоєння кримінального правопорушення, загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, 22 жовтня близько сьомої години ранку 27-річна мешканка міста Брюховичі приїхала на автомобілі «БМВ» на одну з автозправних станцій, яка розташована на вулиці Кузневича у Львові. Жінка на кілька хвилин зайшла у магазин, залишивши авто відчиненим і цим скориствася зловмисник. Він проник у салон автомобіля та викрав сумочку власниці, у якій були гроші, документи та інше майно.

Оперативники кримінальної поліції та слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 провели комплекс оперативно-розшукових заходів, під час яких за допомогою камер відеоспостереження, розташованих рамках програми «Безпечна Львівщина», встановили місце перебування зловмисника – ним виявився мешканець Стрийського району віком 28 років.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та ч.1 ст.357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до восьми років позбавлення волі.

Також правоохоронці розшукали та повернули власниці «БМВ» її сумочку та ключі від автомобіля, які підозрюваний викинув, втікаючи з місця злочину.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

Мешканець Стрийщини збував психотропи

admin2

Олена Зеленська відвідала земляків у Верині

admin2

Дрогобицьких мародерів затримали з майном із Ірпіня

admin2

Фірма “ART- STONE”: якісно і вигідно для замовника

admin3

Вода з джерел біля Стрия непридатна для вживання

admin2

Постраждалу у ДТП 16-річну дівчину гелікоптером доставили до львівської лікарні

admin2

Залишити коментар