16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

Веганські суші: чи можна суші веганам?

“Веганські суші” – доволі дивна назва, як для тих суші, до яких ми звикли. А ви як гадаєте? При слові “суші” звичайний українець уявляє собі горстку рису та рибу, сиру або малосольну. А, як відомо, вегани рибу не вживають взагалі. Але, як не дивно, таку японську страву можна приготувати без риби, морепродуктів та м’яса. При цьому смакові властивості не втрачаються, навіть розкриваються у своїй новій палітрі смаків. А замовити таку смачну корисну страву можна з доставкою суші у Львові.

Які види суші можна замовити веганам?

Найбільш поширеними видами суші, які підійдуть веганам є:

  • Овочеві. Сушисти, які є справжніми фахівцями своєї справи, з таких продуктів, як листя салату, морква, баклажан можуть створити по-справжньому фантастичну страву. Такі роли будуть до душі не тільки веганам, а і всім, хто переймається своїм здоров’ям.
  • З огірком. Відчути справжню легкість та приємну прохолоду можна, якщо спробувати суші – роли з начинкою з огірка. Це може бути як один огірок, так і в поєднанні з іншими видами овочів.
  • З авокадо. Глибокий насичений смак дає додавання до ролів авокадо у якості начинки. Він дуже гармонійно поєднується з рисом та норі. Така страва буде дуже смачною та поживною.

Яку користь організму приносять веганські суші?

В раціон любого меню з правильного харчування, входять овочі та фрукти. Саме в них багато вітамінів та корисних мінералів, так необхідних для життєдіяльності нашого організму. У такому сенсі, веганські суші є скарбом всього корисного. І заслуговують на те, щоб більш детально роздивитися їх корисні властивості.

  • Водорості норі. Норі є невіддільною часткою всіх видів суші. Вони не тільки зберігають цілісність ролів, а ще є носієм корисних речовин. Це вітаміни групи В, цинк, залізо, йод, калій, кальцій. 
  • Огірок. Овоч багатий на вітамін С, який підтримує імунітет людини у нормі. Також присутні мінерали: кальцій, калій, магній, фосфор – необхідні для нормальної життєдіяльності органів та стану шкіри. Клітковина нормалізує роботу всього шлунково-кишкового тракту. 
  • Листя салату. Калій, кальцій та магній, які є у складі, нормалізують сольовий баланс організму, покращують роботу серцево-судинної системи. А клітковина виводить всі шлаки та токсини з організму.
  • Авокадо. Цей “заморський фрукт” містить поліненасичені жирні кислоти, які нормалізують рівень холестерину в організмі. А корисні мікроелементи (селен, фтор, цинк, фосфор та інш.) покращують імунітет людини.
  • Баклажан. Овоч дуже корисний для роботи серця, є відмінною профілактикою атеросклерозу. У складі дуже багато вітаміну С, РР, групи В та каротин.


При виборі суші для веганів у закладах азійської кухні, переконайтеся, щоб кожен інгредієнт, який входить до складу, був дійсно веганський. Сушисти NOA мають спеціальні навички та всі наявні інгредієнти для приготування справжніх веганських ролів.

Схожі повідомлення

Дієва опіка: для 3-х дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, куплять квартири

admin3

До ювілею легендарного діда Панаса – життєві загадки актора

admin2

Європейський Союз погодився заморозити активи президента Росії Владіміра Путіна і міністра закордонних справ Сергєя Лаврова

admin3

Новорічне вітання – ще один “рекорд” президента Зеленського

admin2

Наша зброя — це культура. Чергова відзнака — це не мій успіх, а наша спільна боротьба

admin3

Андрій ЛУЦІВ – патріот, журналіст та видавець. Його внесок в українську справу впродовж плідної, самовідданої діяльності на двох континентах важко переоцінити

admin3

Залишити коментар