16.5 C
Lviv
04.05.2024
Україна

Якісні пелети на замовлення

«БіоЕнергоБанк» – компанія України, яка займається виробництвом та продажем пелет: промислових та побутових деревно-паливних гранул із хвойних порід деревини діаметром 6 та 8 міліметрів. Це продукція чиста, органічна, комплексна, високоефективна. Товар відповідає міжнародним стандартам, фасується у біг-беги (по одній тонні) чи мішки (по 15 кілограмів). Брикети продаються фасованими по десять кілограмів в термоусадочній плівці.

У компанії передбачені роздрібні та оптові продажі. Орієнтуючись на довгострокову співпрацю, тут пропонують спеціальні умови постачання паливних пелет. Детальніше про спецпропозиції та знижки ви можете дізнатися на сайті компанії при оформленні заявки.

Переваги співпраці з компанією

Алгоритм замовлення нескладний. Зайшовши на сайт компанії, покупець вибирає необхідний йому товар в тоннах чи кілограмах. Далі дзвонить чи залишає заявку на сайті, оплачує замовлення, яке доставляють упродовж доби.

У компанії забезпечують пропозицію пелет на регулярній основі, передбачені відвантаження замовникам до будинку, до складського приміщення або в роздрібну точку торгівлі.

Тут забезпечено надійність сервісу, якість продукції, яка підтверджена міжнародними сертифікатами, підкріплена відповідними нормативними документами.

Сертифікаційною документацією гарантовано, що вся продукція відрізняється:

  • високою теплотворністю;
  • низьким вмістом золи;
  • постійним розміром та відсотковим вмістом вологи.

Виробництво та складські приміщення дозволяють формувати та підтримувати комфортний запас пелет, необхідний для безперебійного постачання.

Контроль якості товару здійснюється на регулярній основі, для цього діє спеціальна міні-лабораторія: у компанії дотримуються довгострокових відносин із замовниками деревної сировини.

Щодо вартості товару, то власне виробництво дозволяє компанії доставляти пелети безпосередньо з підприємства, без участі посередників: це оптимізує вартість продукції для кінцевого споживача.

Нюанси замовлення та доставки товару

Мінімальне замовлення для опту – десять тонн, для роздрібної торгівлі – одна тонна. Також у компанії практикується продаж пакетами по 15 кілограмів: для можливості спробувати якість продукції. Що стосується питання, скільки часу потрібно для виконання замовлення: брикет та пелети завжди в наявності на складах компанії. Слід зателефонувати та замовити товар. 

В компанії передбачені знижки. Розраховуються вони в індивідуальному порядку, залежать від обсягів замовлення. Доставлення продукції можливе по всій країні зручною для клієнта транспортною компанією.

Схожі повідомлення

Вибух у Білогородці та жорстоке вбивство учасника АТО – несподіваний звязок

admin2

“Смотрящий” виправної установи на Львівщині із спільниками організував доставку наркотиків у “зону”, заробляючи до 100 тис. грн щомісяця

admin3

У Турці 27-річний бориславець викрав з помешкання речей та грошей на 100 тисяч гривень

admin3

Наркотики у бананах: на Одещині зупинено контрабанду кокаїну

admin2

У Самборі 63-річний водій “Пежо 607» здійснив наїзд на 35-річну жінку та її діток – 7-річну донечку та 4-річного синочка. Потерпілих з травмами доставили у лікарню

admin3

14 березня – День українського добровольця. Прийшла пора змінити ставлення держави до добровольців

admin3

Залишити коментар