16.5 C
Lviv
02.05.2024
Стрийщина

Водій-новорозділець насмерть збив 2-річну дитину

Водій легковика збив на смерть 2-річного хлопчика на трасі біля Львова

Мама переходила трасу з двома дітьми, одна з яких була у візочку

У вівторок, 29 серпня, на трасі Київ-Чоп біля села Раковець на Львівщині автомобіль Peugeot 407 збив на смерть дворічного хлопчика, якого мама везла в дитячому візочку. Смертельна ДТП сталася на нерегульованому пішохідному переході.

Як розповіли в поліції Львівщини, ДТП сталася близько 12:00 поблизу села Раковець Солонківської громади. 43-річний водій автомобіля Peugeot 407, мешканець Нового Роздолу, здійснив наїзд на візочок, в якому перебувала дитина. 2-річний хлопчик загинув на місці.

Мама переходила трасу з двома дітьми. Дворічний син перебував у візочку, інша дитина йшла, тримаючись з мамою за руку. Вони є мешканцями модульного містечка в селі біля Львова.

Медики «швидкої» прибули на місце дуже оперативно, але травми хлопчика виявилися несумісні з життям. Мама та інша дитина не постраждали.

За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.2 ст.286 ККУ). Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.




Схожі повідомлення

Львівщина за рівнем зарплати в Україні – 8 місце

admin2

Львівщина: підтверджені випадки COVID-19 за добу 27.04.2021р.

admin3

На Стрийщині двом 20-річним дівчатам з числа дітей-сиріт вручили ключі від власних помешкань

admin3

За минулу добу на Львівщині надзвичайники ліквідували 66 пожеж сухої трави. Зокрема, і у Стрийському районі

admin3

НЕ ДАЙТЕ СЕБЕ ОШУКАТИ проросійським структурам  ГО «Громадський правозахист», ГО «Союз православних журналістів», ГО «Союз православних братств України і Росії» та іншим

admin3

За добу 23 травня на Львівщині – 41 новий підтверджений випадок COVID-19. Всього з початку пандемії – 134665 випадків

admin3

Залишити коментар