16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

Потреби бійців та особисті інтереси

Нова фаза російсько – української війни, яка розпочалася 24 лютого 2022 року широкомасштабним вторгненням на наші споконовічні терени кацапськими військовими ордами, позначена не тільки безприкладним героїзмом військовиків та всенародною підтримкою та солідарністю фронту і тилу у підтримці ЗСУ, а й ганебними прикладами корупції, зловживань та іншими проявами, за які, як нещодавно у Фейсбуці чи то роздумував, чи то пропонував екс – міністр Міноборони Анатолій Гриценко, винуватців злочинів варто показово “розстрілювати перед строєм”.

Допис головного редактора інтернет – видання “Цензор. НЕТЮрія БУТУСОВА у розділі “Блоги”  https://censor.net/ua/b3439960, власне, про таких горе – персонажів , які поки що “жирують” у певних інституціях Міноборони, саме із цього ряду, .

Високо ціную роботу українського виробника баллістичного захисту компанію Балістика, і з задоволенням ношу їх захисний комплект Сармат, який максимально перекриває проекцію вразливих зон тіла від уламків, та дає можливість рухатись.

Дякую компанії Баллістика та Довгий Олександр за цей подарунок від надійних старих друзів, дякую команді консультантів, які швидко підбирають та підганяють у магазині усі необхідні елементи захисту та спорядження. Олександр багато років намагався створити якісне забезпечення балістичним захистом для Міноборони, але жодного міністра якісні речі, на жаль, не цікавили та не цікавлять, бо у закупівлях у нас керують особисті інтереси.

Тепер Олександр воює на фронті, і його підприємство намагається урахувати усі потреби бійців. Тому багато украінських воїнів також за свої кошти придбають спорядження від Балістики, оскільки захисні комплекти, які закуповує Міноборони не витримують ніякої критики, це вкрай некомпетентна витрата коштів платників податків.

Ну і вірю, що прийде час, коли замість корупціонерів та невігласів у Міноборони будуть керувати компетентні люди, які розуміють, що армії потрібні якісні речі на конкурсах без хабарів та відкатів своїм племінникам та партійним слугам. Це дешевше ніж купувати солдатам захист, який вони не носять і змушені витрачати свої кошти. 

Юрій БУТУСОВ

Схожі повідомлення

Як правильно написати позовну заяву на розлучення?

admin

Гімнастка Христина ПОГРАНИЧНА на світовій першості виборола ще два золота для Львівщини

admin3

Де знаходити свіжі автомобільні новини: путівник для автолюбителів

admin

Майже через пів року збір коштів для порятунку Вікторії Полюги закрили: зібрано необхідну суму на її лікування

admin3

Гайда у гори: перелік популярних маршрутів на вершини Львівщини        

admin3

Щодо обміну Богуслаєва

admin3

Залишити коментар