16.5 C
Lviv
04.05.2024
Новороздільська ОТГ

ВІтаємо з чудовою серією товариських матчів: сьогодні ФК “Новий Розділ” переміг вдома ФК “Гірник” (Новояворівськ) – 2:0!

Ще б пак:дві яскраві перемоги ФК “Новий Розділ” впродовж чотирьох днів крайнього тижня у товариських матчах із командами з прем”єр -ліги та першої ліги Чемпіонату Львівщини з футболу, без сумніву, суттєво підсолодили гірку пігулку, отриману командою від двох невдалих “домашніх”поєдинків у обласній першості 2/3 ліги (поразку від ФК “Турбо” (Березів) – 1:2 та нічию із ФК “Кохавинка” 4:4 (нагадаємо, що минулої середи підопічні головного тренера Андрія Гарапця на виїзді з рахунком 3: 2 здолали ФК “Темп” (Бібрка/ВІдники).

І ось сьогодні ФК “Новий Розділ” з рахунком 2:0 переміг одного з фаворитів у Першій лізі обласного чемпіонату з футболу ФК “Гірник” з Новояворівська. Тезово про матч, який до речі, відбувся на підтримку ЗСУ: з перших хвилин поєдинку відчувалося, що суперник навіть в статусі товариської гри прагне підтвердити грою, що в “обласній табелі про ранги” він все таки дещо вище, аніж господарі. Зокрема, на футбольному полі новояворівці намагалися нав”язати свою гру, очевидно сподіваючись, що новороздільці безоглядно атакуватимуть, а отже, можливо, припустяться помилки. Та ба! Наші футболісти запропонували дещо інший алгоритм гри: чітко організовували наступ на ворота суперника, миттєво підстраховували один одного, якщо виникала така потреба, швидко і осмислено відкочувалися до свого штрафмайданчика , коли не вдавалося реалізувати атаки, щоб перекрити всі підступи до свох воріт.

Власне, застосована тренерським штабом ФК “Новий Розіл” така заготовка на гру , до певної міри, виявилася для новояворівців несподіванкою, Отож вони у першому таймі не змогли тактично перебудувати свою гру і в підсумкі поплатилися двома пропущеними голами у свої ворота (відзначилися Юрій Музика та Юрій Томашевський). Щоправда, в другому таймі вони майже знайшли “свою гру”, але, як кажуть, “майже” не визначає результат поєдинку. Так що ФК “Новий Розділ” здобув заслужену перемогу.

Наостанок, слід зазначити, що тренерський штаб новороздільського клубу використав два крайні товариські спаринги, аби , без сумніву, виправити допущені командою помилки у іграх з ФК “Турбо” та ФК “Кохавинка”, щоб більше їх не повторювати у наступних матчах.

До речі, наступної суботи,19 серпня, новороздільців чекає надважлива гра в рамках Чемпіонату Львівщини серед команд 2/3 ліги на визді – із ФК “Трускавець”, який натепер займає друге місце у турнірній таблиці.

Вже від нині нвороздільська вболівальницька спільнота затискає кулаки і бажає клубу тільки перемоги!

Іван БАСАРАБ

Схожі повідомлення

Негода внесла корективи – велопробіг переноситься

admin2

Як п’ятикласник ЗОШ №3 Роман Семеген загубив мобільний телефон і …дуже швидко його знайшов. А отже, у фейсбуці з’являться нові сюжети «репортера» – школяра…

admin3

Тезово і про головне, про що йшлося на сесії Новороздільської міської ради

admin3

Карітас запрошує новороздільців на Благодійний Ярмарок

admin2

Майданчик пам’яті єдиного сина-воїна і щорічний футбольний турнір пам’яті Героя Ростислава Бальзана

admin2

Життєстверджуємося! – демографічна статистика Новороздільської громади за 21 день війни

admin2

Залишити коментар