16.5 C
Lviv
05.05.2024
Львівщина

Спортсмени з Львівщини вибороли дві нагороди на чемпіонаті Європи з класичного жиму лежачи

У загальному командному заліку чемпіонату Україна посіла перше місце серед юнаків.

Святослав Яременко та Максим Баглай з Львівщини здобули нагороди на чемпіонаті світу з класичного жиму лежачи, який відбувається у Франції. Йдеться про золоту та срібну медалі.

Як інформує пресслужба Львівської ОВА (ОДА), про це повідомив начальник обласної військової (державної) адміністрації Максим Козицький.

«Маємо чудові новини з Франції – для спортивної спільноти Львівської області і всієї України! Дві нагороди вибороли представники нашої області на чемпіонаті Європи з класичного жиму лежачи. У другий змагальний день на поміст вийшли два спортсмени зі Львівщини: Станіслав Яременко та Максим Баглай. 

У ваговій категорії до 43 кг Станіслав Яременко (на фото праворуч) зі Старого Самбора став чемпіоном серед юнаків з результатом 105 кг у змаганнях з класичного жиму лежачи. Друге місце у ваговій категорії до 74 кг серед юнаків з результатом 140 кг у змаганнях з класичного жиму лежачи виборов львів’янин Максим Баглай.

У загальному командному заліку Україна посіла перше місце серед юнаків у чемпіонаті Європи з класичного жиму лежачи!», – зазначив Максим Козицький.

Нагадаємо, також двоє боксерів з нашої області здобули нагороди на чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів та юніорок.

Схожі повідомлення

Стоїть малюк, закривши оченята…

admin3

У Львові судитимуть групу квартирних аферистів у складі п’яти осіб, які незаконно заволоділи об’єктами нерухомого майна на суму 11 млн грн

admin3

Суперником ФК “Новий Розділ” у 1\8 фіналу Меморіалу Ернеста Юста -24 буде СК “Нафтовик” (Борислав)

admin3

Як економити на опаленні 50 процентів і більше: приклади Новояворівська і Нового Роздолу

admin3

Знищений музей , втрачені меморіальні пам’ятки, пошкоджений гуртожиток: яких наслідків завдала ворожа атака безпілотниками на Львівщині

admin3

За тиждень на Львівщині зафіксували майже 200 випадків захворювання на COVID-19

admin3

Залишити коментар