16.5 C
Lviv
03.05.2024
Львівщина

Юрій ХОЛОД: Щодо зникнення гуманітарного вантажу на понад 33 мільйони

Цього тижня журналісти опублікували розслідування про зникнення майже 10 тисяч аптечок IFAK на 33,6 млн гривень, які до Львівських волонтерів не доїхали зі США.

У матеріалі ЗМІ зазначено, нібито я відповідав за гуманітарку в ЛОВА восени минулого року.

Насправді, восени 2022 року я не мав стосунку до гуманітарного напряму роботи ОВА, а виконував свої обов’язки як заступник голови Львівської обласної ради, повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці Юрій ХОЛОД.

Львівська обласна рада не була отримувачем вказаної допомоги.

Як вже повідомив журналістам, у цій справі, на прохання мого доброго і давнього знайомого – Романа Городечного з фонду «Центр волонтерства та захисту», я погодився сконтактувати між собою Львівську обласну військову адміністрацію, іноземних донорів та представників фонду, щоб вони з’ясували ситуацію напряму. Я організував Zoom, а далі вони спілкувалися між собою.

Як вказують журналісти, поліція та СБУ справді ведуть розслідування у справі щодо вказаного гуманітарного вантажу. Я абсолютно відкритий до співпраці.

Сподіваюся, правоохоронцям вдасться прояснити ситуацію, і громадськість дізнається про результати розслідування найближчим часом.

Схожі повідомлення

Останки близько 40 червоноармійців та енкаведистів ексгумували у Мостиськах

admin3

На Львівщині перевірили стан готовності до роботи об’єктів тепло-, водопостачання та водовідведення на резервних джерелах живлення

admin3

Оперативна інформація станом на 06.00 год. 23 лютого 2023 року щодо російського вторгнення

admin3

19-річний закарпатець побив поблизу Привокзального ринку у Львові 40-річного львів”янина, силоміць забрав в жертви мобільний та гроші і втік. Невдовзі бандита затримали поліцейські

admin3

Державна податкова служба України – Головне управління ДПС у Львівській області

admin3

Укргазбанк видав 170 млн грн заводу «Карпати» на будівництво вагонів

admin2

Залишити коментар