16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Щоб покращити теплопостачання для мешканців Нового Роздолу, працівники ТЕЦ замінюють непридатні для використання трубопроводи

Цими днями працівники цеху теплових мереж Новороздільської ТЕЦ замінили аварійні ділянки магістрального трубопроводу ДУ-300, яким теплоносій подають до старої частини міста.

«До кінця тижня на цій ділянці ще триватимуть роботи із заміни аварійної ділянки зворотнього трубопроводу. Ця частина тепломереж була знищена корозією тому є непридатною до використання, адже щороку тут ставалися аварії. Це й не дивно, адже трубопровід було прокладено у 70-х роках минулого століття. Сподіваємося, після заміни тепломережі працюватимуть довго та справно»,- розповів Олег Николин, начальник цеху теплових мереж Новороздільської ТЕЦ.

Одночасно із заміною аварійних тепломереж триває підготовка до опалювального сезону і теплових пунктів міста. Вже готові до роботи три з чотирьох ЦТП.

Триває підготовка основного та допоміжного обладнання і на Новороздільській ТЕЦ. Як повідомив головний інженер ТЕЦ Юрій Овсяк, роботи ведуться постійно в усіх цехах підприємства. В котлотурбінному цеху завершуються роботи на парових котлах № 4 та № 7. Проведено технологічне обслуговування та ремонт запірної арматури на мережних підігрівачах № 1 та № 2. Працівники цеху починають ремонт підігрівача мережної води № 3.

У цеху хімводоочистки завершили ремонтні роботи баку для зберігання хімпідготовленої води. Для безперебійної роботи цеху, ТЕЦ повністю забезпечена хімічними реагентами для водоочистки.

Тривають роботи із заміни повітрявідділювача. Цьому передувала значна підготовка, адже обладнання потрібно було встановити на висоті 30 метрів. Для цього залучили спецтехніку, тепер фахівці ТЕЦ під’єднають та протестують обладнання.

Роботи з підготовки Новороздільської ТЕЦ та теплових мереж тривають згідно з графіком.

ТОВ “Нафтогаз Тепло”

Схожі повідомлення

Новий Розділ, 3 лютого місто буде знеструмлено

admin2

Ярина ЯЦЕНКО: тезово про важливі питання та рішення чергової сесії Новороздільської міської ради, – Facebook

admin3

Бійцям 68-ї бригади ”Єгерська” – від учнів ЗЗСО №2: зігрівайтеся і перемагайте кацапів!

admin3

«Борцям за волю» пасує вишиванка

admin2

Нагороди новороздільчан на урочистому заході вшанування Степана Бандери

admin2

Триває ліквідація поривів на теплових мережах Нового Роздолу

admin3

Залишити коментар