16.5 C
Lviv
01.05.2024
Україна

ВІтаємо військового капелана ЗСУ, вихованця Пласту Ростислава ВИСОЧАНА з нагоди присвоєння йому первинного офіцерського звання

На світлині зліва – вихованець та член Пласт – український скаутинг, один із творців Служби військового капеланства ЗСУ. Ростислав Височан пройшов належну підготовку і відтепер – офіцер, наразі молодший лейтенант в апараті Главкома. Памʼятаю, як в далекому 2001 році Ростик приїхав ще пластуном-юнаком і успішно пройшов перший табір військового пластування Легіон. Табір тоді був цілком в мандрівному форматі, а я був комендантом)) Ростик успішно пройшов той вишкіл, хоч усім було дуже складно.

Опісля здобув духовну освіту і став священнослужителем. Проводив християнські табори за пластовим методом. Був духівником в УДА на фронті. До масштабного вторгнення – капелан Пласту в Києві та Київській окрузі. За кілька днів до ракетних обстрілів України – комендант вишколу капеланів в Пластовий Вишкільний Центр у Бучі….

Вітаю тебе, Друже, із первинним офіцерським званням. Бажаю якнайшвидше втілити задумане щодо капеланства в ЗСУ. Ну і про Пласт памʼятай) СКОБ!

Юрій ЮЗИЧ, Реанімаційний Пакет Реформ – РПР

Схожі повідомлення

Український Вашингтон

admin3

Види та особливості медичного обладнання

admin

Мешканець м. Березино Одеської області скоїв розбійний напад на львів”янина і, заволодівши його речами, втік. Але “гуляв” на волі недовго…

admin3

Подарункові сертифікати у Львові – для неї, нього та навіть дітей!

admin

П’яна 35-річна стриянка вдарила ножем під час сварки п’яну матір в спину. Потерпілу госпіталізовано

admin3

Пакети інтернет послуг та телебачення – переваги для клієнтів Linkcom

admin

Залишити коментар